Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem segítenek a sikertelen párkeresésben szenvedő férfiaknak Lányok/nők?
Figyelt kérdés
Most az nem segítség hogy idehányátok olyat hogy Legyen kedves figyelmes udvarias adjon magára..
vagy éppen anyuci pici fia jelzőkkel látjátok el.
Egyik kérdésre írt nekem egy nő, és olyat írt hogy csak néztem, és elgondolkodtam rajta, hogy a sok nő miért nem képes összedobni valami hasznosat?. De már is előrébb járok mert olyan nézőpontot adott ez a nő ami hasznos.. és soha nem gondoltam volna. Nem értem, most miért kell itt titkolózni, hogy lehet felszedni benneteket? miért nem mondjátok az igazat? miért csak ilyen felszinesen odavágtok valamit azt jólvan az neki..
2016. nov. 15. 17:32
21/22 anonim válasza:
Sok emberen nem lehet segíteni, mert csak a sült galambot várja a szájába.
22/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!