Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem segítenek a sikertelen párkeresésben szenvedő férfiaknak Lányok/nők?
Most az nem segítség hogy idehányátok olyat hogy Legyen kedves figyelmes udvarias adjon magára..
vagy éppen anyuci pici fia jelzőkkel látjátok el.
Egyik kérdésre írt nekem egy nő, és olyat írt hogy csak néztem, és elgondolkodtam rajta, hogy a sok nő miért nem képes összedobni valami hasznosat?. De már is előrébb járok mert olyan nézőpontot adott ez a nő ami hasznos.. és soha nem gondoltam volna. Nem értem, most miért kell itt titkolózni, hogy lehet felszedni benneteket? miért nem mondjátok az igazat? miért csak ilyen felszinesen odavágtok valamit azt jólvan az neki..
Azért mert jelenleg meg úgy van, hogy elég 1-2 rossz reagálás a férfi részéről és máris szakítás vagy megcsalás követezik ami természetesne a férfi hibája, mert "nem volt elég jó" meg ilyesmik.
Még mindig különálló személyről panaszkodsz, aki nem tudja, hogy mit akar és azt sem, hogy hogyan hívják.
Ehhez mi köze van a többi nőnek?
Na jó én ezt értem. Számomra se változik az hogy mondjuk egyik nap a kövérekre bukok másnap a soványakra harmadnap a tutyimutyikra stb.
Viszont hiába az ideálom valaki ha rossz napomon talál meg.
Tehát akkor a számomra tökéletes férfi képét várná a kérdező?
De ha az ember elkezdi sorolni azokat a dolgokat amik számára pozitívumok egy csomószor közlik vele hogy ilyen elvárásokkal ássa el magát.
"Nem értem, most miért kell itt titkolózni, hogy lehet felszedni benneteket? miért nem mondjátok az igazat? "
Rohadt egyszerű. vagy látok benne számomra vonzót vagy nem.
Ha nem, akkor semmilyen taktika, betanult szöveg, egyéb hülyeség sem segít. (Mondjuk egyébként sem.)
Olyan legyél, amilyen vagy. Részemről utálom a játszmázást, és fél másodperc alatt kiszagolom.
én pl azért nem mert a férfiak rendszeres válasza hogy hazudok. eleinte segítettem. nekik köszönd.
mit írt az a nő? volt h nőként én is leírtam itt hasonlót és pár férfi ódákat zengett h miylen jó hogy leírtam. nem is értttem, szerintme oylat írtam le amit a hülye is tud
a beszélgetést is lebonyolítsák helyetted és szedjék fel magukat neked? :D
nem értem milyen választ vársz.
mi számít hasznosnak? ha elmondom mit mondj, mit tegyél, hogy nézz rá?
ha leírom milyen férfire vágyok, akkor vagy hazudok, vagy nagyok az igényeim blablabla. ez nem így működik. én miért erőlködnék segíteni, ha ilyen reakciókat kapok az itteni válaszolóktól? mi értelme van?
Miért a nőknek kellene segíteni? Mi köze van a nőknek ahhoz, hogy vannak férfiak, akik annyira életképtelenek, hogy nem képesek maguknak párt találni? Ha a pasinak nem megy a dolog, akkor a nő nem fog tudni helyette párt találni. Ezt nem lehet elvárni egy nőtől sem.
Mindenki oldja meg a saját problémáit. A férfiak sem adnak magukhoz használati utasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!