Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a hiba?

Figyelt kérdés

Lassan 24 évesen jutottam el oda, hogy szembenézzek azzal hogy eddig még soha sem szólítottak le, vagy dícsértek meg csak úgy, hogy szép vagy, jól nézel ki, vagy egyszerűen egy idegen kezdeményezzen random egy egyszerű helo-val. Irtó nyitott, jó humorú energia bomba vagyok, aki mindig mindenkinek szívesen segít. Igényesen öltözködök, mindig belőtt haj, smink, szép magassarkút viselek. Esküszöm gógyim is van, bárkivel hamar szótértek, sőt saját magam tartom el. Nem vagyok pökhendi,lenéző sem semmi egyéb, egy irtó közvetlen személyiség vagyok. És tényleg nem tudom,hogy ezek alapján én rontom el vagy csak eddig rosszkor voltam rossz helyen. Elszomorító.

Privát üzenetet nem nagyon kérek mert nem ilyen formában, szeretném megtalalni az igazit és főleg nem ilyen kiszolgáltatott helyzetben. Csak válaszokat szeretnék, mert már kezdem feladni.

Puszi ha szánsz rám időt 💕

2016. nov. 14. 18:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nincsen kapcsolatom valóban, de jelenleg nem is szeretnék vagy lehet ezt csak a jelenlegi állapot mondatja velem és ha lenne valaki a környezetemben ez az egész egy pillanat alatt változna...

Értem, hogy a folyamat megáll egy ponton, viszont jelenleg el sem kezdődik szóval nincs mitől tartanom...

Na mesélj milyennek képzelsz? Ha már gondolod milyen vagyok. Na hallgatlak 😉😉

2016. nov. 14. 23:01
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyetemista,hipster,fekete haju csajnak aki egy örök mozgó xD
2016. nov. 15. 01:54
 23/24 A kérdező kommentje:
Az örök mozgó stimm viszont a többi sajnos cáfolandó... 😏
2016. nov. 15. 05:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Írtam privatot de látom félsz az üziktől...😂😂😂
2016. nov. 15. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!