Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a hiba?

Figyelt kérdés

Lassan 24 évesen jutottam el oda, hogy szembenézzek azzal hogy eddig még soha sem szólítottak le, vagy dícsértek meg csak úgy, hogy szép vagy, jól nézel ki, vagy egyszerűen egy idegen kezdeményezzen random egy egyszerű helo-val. Irtó nyitott, jó humorú energia bomba vagyok, aki mindig mindenkinek szívesen segít. Igényesen öltözködök, mindig belőtt haj, smink, szép magassarkút viselek. Esküszöm gógyim is van, bárkivel hamar szótértek, sőt saját magam tartom el. Nem vagyok pökhendi,lenéző sem semmi egyéb, egy irtó közvetlen személyiség vagyok. És tényleg nem tudom,hogy ezek alapján én rontom el vagy csak eddig rosszkor voltam rossz helyen. Elszomorító.

Privát üzenetet nem nagyon kérek mert nem ilyen formában, szeretném megtalalni az igazit és főleg nem ilyen kiszolgáltatott helyzetben. Csak válaszokat szeretnék, mert már kezdem feladni.

Puszi ha szánsz rám időt 💕

2016. nov. 14. 18:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#9 na írj rám ha mersz! 😂
2016. nov. 14. 20:39
 12/24 anonim ***** válasza:

"Csak válaszokat szeretnék, mert már kezdem feladni. "

Egészen pontosan mit is kezdesz el feladni?

Mert a kérdésedből nem derül ki, hogy bármit is tennél azért, hogy megismerkedj férfiakkal - helyette nagyon olyan képet fest az egész kérdés, hogy te csinosan felöltözöl, és akkor részedről a kérdés letudva, várod a sült galambot.

Ha ez tényleg így van, akkor pontosan ezt csinálod rosszul.

Ha szeretnél férfiakkal ismerkedni, akkor tegyél is érte: járjál el olyan társaságokba, ahol lehet ismerkedni, akár olyan helyekre is, ahova kifejezetten partnerkeresés miatt is járnak az emberek, vagy ne adj isten, ha ez se működik, akkor iratkozz fel valami társkeresőre.

Vagy ha ez neked rangon aluli / nem elég romantikus, akkor meg ne sírj.

Szerinted az általad irigyelt párok közül hány kezdődött úgy, hogy a lány csak sètált a csini magassarkújában, és egyszer csak elétoppant a szőke herceg, hogy "szia, nem ismerlek, szóval gőzöm sincs milyen ember vagy, de olyan csini a magassarkúd, hogy biztos összeillenénk egy komolyabb kapcsolara"?

2016. nov. 14. 20:41
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem nem nem. Te nagyon félreértesz.

Én ezeket csak azért írtam, hogy körvonalazödjon a kép hogy ami a külsőséget illeti (mert legyünk bármennyire is elfogadók illetve nyitottak az első impulzus az a külső alapján érkezik) én igyekszem mindent megtenni, hogy hozzam a mai elvárásokat. Nem tudom miből szűrted le hogy derogálna bármilyen társkereső oldal. Nekem jelenleg nem egy párkapcsolatra lenne szükségem hanem arra hogy kapjak némi nemű visszacsatolást.

És mit kezdek feladni? Az igyekezetet, mert ezek alapján nincs olyan pasi akinek a vizuális igényit ki tudnám elégíteni, mert eddig senki sem akart megismerni.

2016. nov. 14. 20:53
 14/24 anonim ***** válasza:

Tök sukár gádzsi vagy!

Elég lesz visszacsatolásnak vagy még csatolgassak?

2016. nov. 14. 20:57
 15/24 A kérdező kommentje:

Jajj édes dázsvírem a jó isten áldjon meg tégöd! 😎

Amúgy kösz. Bár pacekba jobb lenne

De inkább nem írok ilyet mert a végén én leszek a telhetetlen kis ribizli.

2016. nov. 14. 21:04
 16/24 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miből szűrted le hogy derogálna bármilyen társkereső oldal."

Hát mondjuk a kérdésedben az a rész, hogy ne írjanak rád, mert "nem ilyen formában szeretném megtalálni az igazit" elég erőteljesen ezt sugalllta + a kérdésben hosszan sorolod, hogy milyen jól járna az a pasi, aki téged leszólítana, de arról egy szó sem esik, hogy a frizurán és a magassarkún kívül ezért mit is teszel.

De miért, fent vagy valamelyiken?

"Nekem jelenleg nem egy párkapcsolatra lenne szükségem hanem arra hogy kapjak némi nemű visszacsatolást. "

Magyarán ego-boost kell csak.

Akkor rakd ki a melleidet, és sétálgass építkezéseknél.

"Az igyekezetet, mert ezek alapján nincs olyan pasi akinek a vizuális igényit ki tudnám elégíteni, mert eddig senki sem akart megismerni."

Most tegyük fel, hogy nekem pont kielégítenéd a "vizuális igényeimet".

És akkor mi van?

Attól még leszólítanálak ismeretlenül az utcán?

Nem. Miért tenném?

Elvégre kapcsolatot nem akarok tőled, hiszen nem is ismerlek. A nézegetéshez meg nem kell leszólítani.

Szóval ha még be is jönnél látványra, akkor is max diszkréten megnézlek, aztán mennék tovább. Ahogy a legtöbb férfi.

2016. nov. 14. 21:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Mi a nemed? Faszi is hordhat magassarkút. :DDDDDD Bocs :D

Egyedül az nem szimpatikus kapásból, hogy puszit írsz vadidegen embereknek itt is. Kicsit tenyérbemászó lehetsz.

2016. nov. 14. 21:38
 18/24 A kérdező kommentje:

Gondolom ha azt a sort megtaláltad akkor a következőt is, ahol éppen azt írom, hogy ez az egész helyzet baromira kiszolgáltatott és szánnivalo. Tisztában vagyok vele, de itt nem a pökhendiség volt az üzenet, hanem az, hogy ha a sors ír nekem valakit akkor ne úgy hogy csak szánalombol induljon meg a kommunikáció.

Mit teszek? Közösségbe járok. Igen sokat. Plusz elég aktív az életem. De ez is kevés.

Társkeresőn nem vagyok fent hiszen mint mondottam volt nem kapcsolatra vágyom csak, hogy érezzem hogy igen én is lány vagyok. Mert igen. A lányoknak van ilyenre igénye , hogy duruzsoljanak nekik. Elítélhetsz emiatt. Sajnálom.

Bocs de neked valami nagyon nem stimm. Nem vagyok ringyó aki fedetlen keblekkel flangál, aki olcsó füttyökre meg hello cica van gazdádra vágyik. Tényleg csak egy őszinte mosoly is bearanyozná a napom.

Oké, de mint mondtam hogy kezdődik egy emberi kapcsolat aminek az alapja nem a barátság. Úgy hogy megfog a szeme a szája a mosolya a stílusa a kisugárzása a lénye. Hogy tetszik. Persze van amikor a személyiségébe szeretsz bele de általánosabb hogy a külseje fog meg.

Amúgy szerinem bármit mondok, te igyekszel mást bele látni a szavaimba.

Ezért face to face ütök 😂😂

2016. nov. 14. 21:44
 19/24 A kérdező kommentje:

#17 most hogy mondod.. Lehet. 💪

Hát a puszi nekem még a belefér kategória. Ha azt írtam volna hogy smaccantás puszcsy lávcsy szercsy.. akkor oké.

Csak próbáltam kedves lenni😞

2016. nov. 14. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem értem ,ha neked nincs parkapcsolatod ,de gondolom jó lenne mert egyedül vagy mint a kisujjam interneten nem ismerkedsz,de egy Ego-Boostot meg elfogadsz de mire fel fognak téged agyondicserni te szerinted?Mert egy pasi csak akkor fog dicsérni ha akar valamit tőled,nyilván ,de ha te nem akarsz semmit akkor ezaz egész folyamat megfog állni,tudod ez egy oda-vissza játék....egyébként gondolom milyen marha jól nezhetsz ki,legutóbbi Gyakoris csaj aki megmutatta magát ,hogy néz ki majdnem kiestem a buszrol....Félre ertes ne essék nem vagyok az szovetkabatos, sálas 50kg-os, Pidgeotto haju, egyetemista hulyegyerek akiket a nők jó "pasinak" néznek ,mert én nem nézem magam semmibe,de mikor megláttam a csajt hirtelen Brad Pitt-é fejlődtem azon nyomban...😁😂
2016. nov. 14. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!