Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nákam miért nem szoktak normális pasik bepróbálkozni?

Figyelt kérdés

Csendesebb, visszahúzódóbb lány vagyok, aki őszinte, hűséges és iskolázott.

Általában vagy csak magyon buta, vagy link, laza, vagy csajozós pasi kezdeményez nálam.

De olyan, akivel kapcsolatot lehetne, senki.

Miért?

2016. nov. 14. 06:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért mert a normális pasik ritkán kezdeményeznek. A csajozósak meg rápróbálnak mindenkire hátha bejön egy kis digi dugi nekik.

Én megmondom őszintén neked, az utóbbi jópár évben egyetlen egy nőt ismertem meg aki vonzott mind külsőleg mind belsőleg, viszont ő foglalt...

Szóval mindkét oldalról passzolni kell a dolgoknak, nem csak a te szemszögedből. Lehet nem jössz be a "normális pasiknak", vagy épp nem kerültél még kapcsolatba egyel sem.

2016. nov. 14. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:

A normális férfiak szeretik valamilyen szinten megismerni a lányt, és csak azután kezdeményeznek. Mivel ők nem csak a külsőre hajtanak, nem akarnak zsákbamacskát venni. Ebből következik, hogy kell egy bizonyos mennyiségű együtt, egy társaságban töltött idő, még ha csak pár alkalom is, ahhoz, hogy felfigyeljenek valakire.

Ha a visszahúzódóságod azt jelenti, hogy otthon ülsz, és nem jársz el az ismerőseiddel /osztálytársaiddal/ munkatársakkal néha programokra (nem buliba!), akkor nem lesz lehetőségük megismerni téged. Így pedig bizony nem fognak kezdeményezni nálad.

2016. nov. 14. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Őszintén én is visszahúzódó voltam sokáig és hittem, hogy a lányok észreveszik az igazi személyiségem anélkül, hogy már első találkozáskor eldicsekedjem nekik, hogy "micsoda egy raj vagyok". Hát tévedtem. Mindjárt 27 vagyok és arra jöttem rá, hogy a lányoknak szép külső és jó duma kell. Már jópár lány kikosarazott ezért én is beléptem a laza fázisba, hogy már nem érdekel annyira az elutasítás.
2016. nov. 14. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert még nem ismersz engem. :D
2016. nov. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!