Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nákam miért nem szoktak normális pasik bepróbálkozni?

Figyelt kérdés

Csendesebb, visszahúzódóbb lány vagyok, aki őszinte, hűséges és iskolázott.

Általában vagy csak magyon buta, vagy link, laza, vagy csajozós pasi kezdeményez nálam.

De olyan, akivel kapcsolatot lehetne, senki.

Miért?

2016. nov. 14. 06:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok sajnos.
2016. nov. 14. 06:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Na - mennyi privátot kaptál?
2016. nov. 14. 06:36
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

Mert....

a, vonzod a hülyéket

b, valójában te is ezekhez a gyökerekhez vonzódsz és reméled veled mádok lesznek

2016. nov. 14. 07:06
 4/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
86%

c, a normális pasik java vagy szintén nem mer kezdeményezni, vagy elvan a maga világában.

Persze, hogy több, laza, link pernahajder próbálkozik be, mert ők már tinikoruktól maxolják a csajozási faktoruk, őket nem veri földhöz egy "nem". De a férfi egó ugyanolyan sérülékeny mint a női, a férfiak ugyanúgy kiszolgáltatják magukat, egy kezdeményezésnél...

Az a legegyszerűbb, ha nyitott szemmel jársz te is és ha találkozol egy szimpatikus férfival akkor küldöd a nonverbális jeleket neki, hátha meghozod a vállalkozó kedvét és odamegy hozzád.

2016. nov. 14. 07:45
 5/14 anonim ***** válasza:
előzővel értek egyet
2016. nov. 14. 08:34
 6/14 anonim ***** válasza:

a nagyon butának nincs önkritikája, így bátrabb.

a linket nem érdekli hogy mit gondolnak róla és az se hogy ő magáról mit gondol ezért bátrabb, nem érdekli a visszautasítás, és kezdeményez

a laza és csajozós a fenti kettő valamilyen arányú keveréke..

Elég csak a tévét bekapcsolni ott megy a vv azt látod a kateegóriákat :)

a normális értékrenddel bíró emberek, amilyet te is keresel nem csillog, nem állnak érted sorba.. ők nem ilyenek

2016. nov. 14. 08:46
 7/14 anonim ***** válasza:
egyik se vagyok, es azert nem mert elhajtanal a fenebe
2016. nov. 14. 09:10
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
Mert tik ""Csendesebb, visszahúzódóbb lány vagyok, aki őszinte, hűséges és iskolázott."" mindig rosszfiúkat veszítek észre. Normális férfiak, nem kell nektek. Persze ha NORMÁLIS férfi kezdeményezne nálatok, akkor lekoptatod őket: "Bocs, nem kellesz nekem","van "pasim" ..stb
2016. nov. 14. 09:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Mert életképtelen bukott kis senkik ezek a férfiak. Amúgy is miért lennél egy olyannal aki csak a felszint mutatja ha meg komolyabban belemennél a témába meg is bukott az egész mert nem tudja kezelni, felvállalni magát. Most én is vehetek Bmwt teszem az agyam menőzök, de minek? krvákat fktessek oké.. de hosszabb távon semmi képp sem előre vezető. Ismerkedj, próbálj meg minél több emberhez közeledni, de ne dőlj be az első férfinál, azzal hogy lenyügöz mie van
2016. nov. 14. 10:20
 10/14 Nem mondod :D ***** válasza:

Üdv a klubban...Mondjuk nálam az is szerepet játszik, hogy akinek a helyesírás ismeretlen fogalom és az alapműveltségről se hallott, az alapból esélyt sem kap.

És nem menekülök egy rossz kapcsolatba csak azért, hogy ne legyek egyedül.

25/L

2016. nov. 14. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!