Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti tudtok beszélgetni normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudtok beszélgetni normálisan a másik nemmel interneten, vagy mostanság ez a másik megismerése megszűnt és csak, ami a csövön kifér, durr bele dolog megy egy-egy kép, majd találkozás után, utána pá-puszi-pá?

Figyelt kérdés

2016. nov. 13. 21:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

a neten jobb ?? ne már, a neten mindenki okos és szép, csodás, fantasztikus, itt élnek az űremberek akik a földön ritkán jelennek meg :)

Lehet hazudni magunkról, fényezni magunkat, itt mindenki lehet egy ritka csillag az égen, bár ha mindenki ritka csillag..

Élőben meg 1-2 ember átlát a szitán, bár a legtöbb benyeli a hazugságot.. de jobb egy fokkal.

És ugyis ez a szikra baromság dönt, akkor nem jobb menni élőben egyből randira egy akkupakkal hogy szikrázzon, mintsemhogy a neten 2 kitalált személy írogasson egymásnak ?

2016. nov. 13. 23:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát nemazért, de foggalmam sincs nők miért vannak ilyen oldalakon.
2016. nov. 13. 23:29
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet ezzel. Mi van azokkal akik simán csak záróottak vagy gátásaik vannak? Akik akkor szeretnek találoni, ha már van egy alap szimpátia?

Ja, tudom-tudom, "ők mind lúzerek..."

2016. nov. 13. 23:32
 14/24 anonim ***** válasza:

nem lúzerek, de úgyis a személyes szimpátia győz..

Tetszik vagy sem, de így van.

Ha keresel egy hozzád hasonló lányt, kiderül hogy neki is a nagydumás rátermett pasi jön be. Lehetsz te okos kedves, bármi, nem ez kell neki. Még akkor se ha ezerszer ügyesebb vagy, és a jelen körülmények között te lennél az álompár minden értelemben akkor is..

2016. nov. 13. 23:36
 15/24 anonim ***** válasza:

Én szeretek és tudok is neten beszélgetni, könnyebben oldódom fel, mint élőben, mert jobban lehet a tartalomra koncentrálni egy kevés formaisággal. Élőben meg azt mondják, a lényeg a testbeszéden meg ezeken a misztikus dolgokon múlik, ahhoz meg nem nagyon értek, ezért jobb először neten egy alapképet kapni a másikról, hogy élőben már tudjam, mire számítsak - és tudja ő is, mert a külsőn és testbeszéden alapuló első benyomások rólam szinte mindig tévesek, mivel sokkal többre tartom a tartalmat, mint a felszínt másokkal ellentétben.

25/F

2016. nov. 13. 23:38
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

De élőben mégis hogy ismerkedsz? Neten még tök jól menthető, a ráírsz valakire, de élőben nincs mentség, ott rögtön "gáz vagy", ha ismerkedsz. Meg amúgy is, mire? Neten 4-5 levél után legalább mondható, hogy szimpatikus a gondolatvilága, tetszik a fogalmazásmódja, érdekes ahogy és amit ír, de élőben elsőre? "Te jól nézel ki"? Ez nem igazán jó, valljuk be.

2016. nov. 13. 23:40
 17/24 anonim ***** válasza:
69%

nem írtam hogy nem kell a neten ismerkedni..

tetszik a kép randi és kész.

Semmi extra.

Régen gondoltam hogy de jó beszélgetni megismerni egymást.

ahamm.. persze.. megismerni. Leírom a véleményem, ő mást gondol erről mert más a hangulata, még a végén én leszek a hülye. vagy sikerül meglelni ugyanazt a hangulatokat és egymás kedvére teszünk már már csodákat képzelünk egymásba.

eltöltöttem sok időt a neten így, amikor egy barátom is társat keresett, feltett egy PS-elt képet, és írogatott, a leghosszabb levele kb 5-6 szóból állt.

Ekkor rájöttem hogy ez az egész álmom hogy beszélgetek felesleges, egy nettó baromság..

azt keresgéltem én is minimal módon párt, össze is jött, többször is. volt sok felesleges randi is, de reggel beszéltem vele, este megtudtam hogy felesleges volt, és jöhetett a következő.

2016. nov. 13. 23:47
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

Ilyenkor érem azt, hogy fel akarom kötni magam. Nem lehet, hogy a világ ENNYIRE egy rideg, üzleties fos. Bár sokszor látom ezt, de annyira utálom, hogy nem tudok jobban belegondolni, mert annak lerészegedés a vége.

Lassan eljutok oda, hogy beleőrülök, ugyanis nem lehet, hogy a világunk ennyire gonosz legyen. Nem tudom, így hogy tud bárki is boldog lenni. Bár ha körülnézek látom, hogy hogy. Sehogy. Piások, drogosok, álomvilágba menekülők és kezdő öngyilkosok akiket látok.

2016. nov. 13. 23:52
 19/24 anonim ***** válasza:

"Leírom a véleményem, ő mást gondol erről mert más a hangulata, még a végén én leszek a hülye. vagy sikerül meglelni ugyanazt a hangulatokat és egymás kedvére teszünk már már csodákat képzelünk egymásba.

eltöltöttem sok időt a neten így, amikor egy barátom is társat keresett, feltett egy PS-elt képet, és írogatott, a leghosszabb levele kb 5-6 szóból állt. "

Már bocs, de ha hülyeségeket hiszel, és hülyeségek alapján ítélsz, nem csoda, hogy nem fog tetszeni a végeredmény :D

2016. nov. 13. 23:59
 20/24 Nem mondod :D ***** válasza:
100%

Régen fent voltam társkereső oldalakon és egy szempontból jó volt ott "ismerkedni". Alapból ki lehet szűrni azokat, akiknek a helyesírás ismeretlen fogalom. És az alapműveltség hiánya is eléggé hamar feltűnik, ha ügyesen kérdezel. Arról nem is beszélve, hogy tízből kilenc beszélgetőpartner második kérdése az volt, hogy "Dugunk?"...

Úgyhogy oda jutottam, hogy nem ismerkedek neten és amúgy sem vagyok az a "majd én kezdeményezek és leszólítom" típus... Ezért vagyok 25 évesen boldog(?) szingli... Na meg persze azért, mert inkább vagyok egyedül, mint olyasvalakivel aki nem is érdekel és csak azért kell, hogy ne legyek egyedül.

2016. nov. 14. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!