Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, gyakran találkoztok ilyen lányokkal? Megbecsülnétek egy ilyen lányt?
Mennyire gyakoriak az olyan lányok, főleg a 20-25 éves korosztályban, akik belsőre intelligensek, okosak, jószívűek, kedvesek, háziasak, céltudatosak. Külsőre meg nagyon szépen néznek ki, ápoltak, jó stílusúak, és karbantartják a testüket?
Megbecsülnétek egy ilyen lányt?
Okos lányt még nem nagyon láttam, de nem okos alatt nem azokat értem, akik 'leragadnak a sztárhíreknél', hanem azokat, akik ugyan okosnak, meg egyedinek hiszik magukat, de valahogy mégsem tudnak érdemben hozzászólni komolyabb témákhoz, nincs véleményük a világ dolgairól, nem is tudnak róluk sokat. Esetleg közhelyeket tudnak hajtogatni, de tovább valahogy nem telik. És amúgy egyáltalán nem viselkednek sztereotip butuska módon, a felszín még oké is lenne, csak hát...
Valami ilyesmi:
Meglepődök a válaszokon, mert amikor én lettem egyedülálló anno (két évvel ezelőtt, akkor 25 évesen), a kolléganőm azt mondta rossz esélyeim vannak: okos vagyok, van véleményem és jól is nézek ki :D A férfiak meg elvileg ettől tartanak, hogy egy nőnek véleménye van és nem buta.
Kolléganőm mondatai mögött természetesen egy általános intelligencia és átlagos külső áll szerintem, de igyekszem adni magamra. Amit én láttam, hogy az előző párom nem értékelte, hogy milyen vagyok, míg a jelenlegi párom igen. Hozzáteszem, hogy férfiként Ő is pontosan olyan, mint a leírtak, talán a háziast kivéve és Ő nem szép, hanem helyes :)
Úgyhogy meglepődtem, de örülök a válaszoknak, mert szerintem vannak még ilyen lányok, és remélem jó fiúkkal akadnak össze :)
Pluszpont, hogy nem a külső tulajdonságok hosszas felsorolásával kezdted, mint oly sokan. Nagyon ritkán, de találkozok ilyen lányokkal, általában többéves kapcsolatban vannak már.
Természetesen megbecsülném, bár egy ilyen lány igényeihez én kevés vagyok sajnos, de amúgy is foglalt, szóval mindegy is. 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!