Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok idő kell hozzá hogy bele törödjek soha nem lesz barátnőm? Majdnem 3 évig hiába próbálkoztam! Elég pocsék érzés minden nap hogy nem kellek senkinek! Valahogy bele lehet törödni ebbe?
Neten nem elég, élőben ismerkedj inkább, a net az haladó terep szerintem (akkor érdemes csinálni - az élő ismerkedés MELLETT, nem helyette - ha valaki legalább már minimális szociális képességekkel rendelkezik, azaz képes időről-időre egy nővel férfiként elbeszélgetni, vonzalmat kelteni benne, neadjisten elérhetőséget szerezni és randira hívni).
Önfejlesztés alatt pedig nem csak a külsőre gondoltam (bár az is nyilván fontos), hanem társasági életre, hobbikra, karrierre és nem utolsó sorban gondolkodásmódra, az élethez való hozzáállásra, különböző területeken való tapasztalatszerzésre, célok kitűzésére stb.
Akkor tanulj meg beszélgetni, a barátaiddal, haverokkal csak tudsz. Azt ne mondd, hogy nincsenek barátaid, mert akkor sürgősen szerezz néhányat, mielőtt csajozni akarnál. :)
(de komolyan, szociális képességek tekintetében haverokat szerezni könnyebb, mint barátnőt, ha az előbbi nem megy - nem arról van szó, hogy valaki kevésbé társasági arc, hanem hogy ténylegesen képtelen barátokat, haverokat szerezni -, akkor barátnőt szerezni túl nagy falat és csak kudarcok érnek majd. Alapvető szociális képességek nélkül csajozni bukásra ítélt dolog. Ha ezeket a képességeket nem szerezted meg gyerekkorodban, az iskolában, akkor sokkal nehezebb dolgod lesz felnőttfejjel, de egyáltalán nem lehetetlen, csak tenni kell érte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!