Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem vagytok dühösek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok dühösek ilyen igazságtalanság láttán?

Figyelt kérdés
Sokszor normális egzisztenciával rendelkező átlagnál jobb pasik évekig keresik a párjukat. És átlagos vagy olykor alatti szüleivel élő munkanélküli pasinak pár hónapon belül csinos barátnőjük lesz. Mi a titkuk? Hogy csinálják?
2016. nov. 7. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

nem, nem vagyok dühös. Nem igen érdekelnek.

Azok a nők se nagyon, akik összeállnak egy tróger nem dolgozó, jövőkép nélküli emberekkel. Egészségükre! Remélem örökké együtt maradnak!

2016. nov. 7. 17:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem a pénz és a karrier a mindenük. És még hisznek abban, hogy közösen lehet sikereket elérni. Nem egymagad eltartasz egy nőt pl.
2016. nov. 7. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem jar egyszerre minden az embernek. Vagy szerelem, vagy egzisztencia. Kulonben tul tokeletes lenne minden.

Nekem is van munkam, lakasom, autom, aztan megsincs nom. Bar most elkezdtem tenni erte, ugy nez ki rendezodik lassan az eletem.

2016. nov. 7. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

"És átlagos vagy olykor alatti szüleivel élő munkanélküli pasinak pár hónapon belül csinos barátnőjük lesz."

Ilyen csinos nők olyan buták mint a föld. (tapasztalat)

2016. nov. 7. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy jobban kommunikál, férfias kisugàrzàsa van, vicces stb. Egy csomó mindentől függ.

Amúgy, nézz körül, az élet nem az esélyegyenlőségről vagy az igazságosságról szól. Ennyi erővel azt is nézhetnénk, hogy sokszor azok az emberek gazdagszanak meg, akik kvázi semmilyen értéket nem képviselnek, mégis kihasználták a lehetőségeiket vagy nagyon jól menedzselték magukat vagy egyszerűen mázlijuk volt, jókor voltak jó helyen.

2016. nov. 7. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ilyen miatt vagy dühös, akkor az azt mutatja, hogy mennyire tehetetlen vagy és irigy.
2016. nov. 7. 18:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok dühös, pusztán jókat röhögök, hogy megint nekem lett igazam a látottak/tapasztaltak alapján.
2016. nov. 7. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban szerencse kérdése a dolog, meg persze az igényektől is függ.

Én jó pasinak tartom magam és sok lány is annak tart, mégsem találom a párom már évek óta, mivel egész egyszerűen képtelen lennék olyannal összejönni, aki iránt nem érzek komolyabban.

2016. nov. 7. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:
19%

A normális nem azt jelenti, hogy kedves, udvarias, aranyos, törődő.

A normális pasi az, aki tökös, magabiztos, bátor, kezdeményező, önbizalommal teli, jó dumás.

Ez az utóbbi fajta, ami érdeklődést kelt a nőkben. A normálist abban kéne mérni akkor már ebben, hogy mennyire vagy a nők kedvére. Ha félénk, visszahúzódó, csendesebb, tutyi-mutyibb, alárendeltebb vagy, akkor ne mondd már magad normálisnak a párkeresés tekintetében.

Mindenki azt szerzi meg magának, amit meg tud szerezni. Legyél olyan belsőre, amire a nők vágynak.

2016. nov. 7. 18:34
 10/13 anonim ***** válasza:
11%

Nem,megszoktam már. A normális,értelmes,kedves férfiaknak soha nem jut nő,ez van...

Ezért nem érdekelnek már egyáltalán a nők,csak nevetek rajtuk. Meg magamban megjegyzem,hogy jól van,Te is azt a jóképű gyereket választottad,amelyik menő,meg nagy dumás.

Később meg majd mikor komoly kapcsolatot akar,akkor meg majd otthagyja a csávókánk,és akkor majd a nő sírhat... csak a szokásos....

2016. nov. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!