Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más huszonéves pasi is, aki már kizárólag az érettebb nők körében keresgél?
Az a baj, hogy türelmetlen vagyok és nagyon sok idő 35-45 éves nőt találni. Fiatalabb vagyok mint te és téged szerintem még egy fokkal komolyabban vesznek a nők a 27 éveddel, mint engem a 24-gyel.
Úgyhogy nem csak náluk kezdeményezek, hanem korombeli 18-24 éves lányoknál is. A legszebb hódításom volt, amikor fél évig járogattam össze tavaly egy kereken 40 éves szép nővel, akinek már két gyereke is volt. De ha csak idős nőket keresnék, akkor nagyon-nagyon ritkán szexelnék.
24/F
Én voltam egyszer egy 30 éves nővel pár hétig együtt, mondjuk kinézetre én 16-30 között nem tudom megmondani, hogy ki mennyi, esetleg az öltözködésből, de még akkor se mindig, egyszerűen szeretem a szolídabban öltöző hölgyeket és ők már nem 20 fele vannak.
Bár nem tudom ez mennyire tartozik bele a kategódiába, mert inkább csak az alsó határát súrolom, huszas évei végén járókat.
én 22 vagyok.
Ez elég sok mindentől lehet....
Úgy gondolom, hogy azokat az emberi tulajdonságokat keresed amit a nálad idősebb Nőkben könnyebben megtalálsz célirányosan ezekre fókuszálsz, és mivel azt tapasztalod, hogy számodra kevesebb velük a probléma így a könnyebb utat választod. Szerintem ezzel nincs semmi probléma, de az sem jó hozzáállás ha emiatt másokat kizársz a versenyből, nyitott szemmel kell járni!!!
Udvarolgatott nekem egy 34 éves férfi, akit elvileg "lenyűgöztem" (sztem csak dugni akart. Így elvből elutasítottam.Mindig úgy véltem h a 10 évnél nagyobb korkülönbség esetén komoly kapcsolat kizárt, mert csak friss húsra vágynak. Illetve milyen "menő" dolog egy jóval fiatalabb párral ide-oda elmenni.
Természetesen a korosztályom is kihasználhat, de mégis úgy vélem h nagy korkülönbség esetén a tartos kapcsolatnak kisebb esélye van
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!