Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatja mindenki ezek után is, hogy legyen önbizalmam?
Rengeteg lánnyal ismerkedtem neten. Semelyiknek sem jöttem be, sőt, néhányszor se szó, de beszéd, eltűnt a hölgyemény képcsere után. Állítólag a személyiségemet kedvelték. (Amit nem hiszek el, ezek után főleg.) Ennyi sikertelenség után mi értelme van pozitívkodni? Olyan szar látni, hogy mindenki más boldog, én meg nem...
21/F
Tetszik, nem tetszik, az a helyzet, hogy az emberi kapcsolatok csúcsa a párkapcsolat, te az emberi kapcsolatok alacsonyabb szintjét sem tudod teljesíteni (nincsenek barátaid).
Ha le akarod futni a maratont, de 500 métert sem tudsz futni, akkor rögtön jelentkezel egy 42 km-es versenyre vagy elkezdesz kocogni a focipálya körül?
Ha társat akarsz, akkor alakíts ki jó emberi kapcsolatokat, barátozz, haverkodj, légy kedves a szomszédhoz, kollégához, osztálytárshoz, bolti eladóhoz, buszvezetőhöz, stb.
Csak a bolond ember hiszi azt, hogy ha mindig ugyan azt csinálja, akkor egyszer annak más lesz az eredménye.
Nyilván ahogy eddig éltél, az nem ahhoz az eredményhez vezetett, amit te el akartál érni. Ezért kell változtatnod.
Van ez vicc, ami nem is vicc:
- Te, Józsi, miért nyüszít a kutyád?
- Mert belefeküdt egy kiálló szögbe.
- És miért nem megy arrébb?
- Mert még nem fáj eléggé neki.
Ne várd meg azt, amikor már elviselhetetlenül nagyon fog fájni, mert sokkal nehezebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!