Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 34 évesen hol találhatok még konzervatívabb nőket?
Először is kiemelném mélységes gyűlöletemet a káros szenvedélyek iránt. Abszolút semmi alkohol, még születésnapokon, ünnepeken sem. Nem járok bulizni, de néha eljárok koncertekre, igényesebb élőzenére, színházba, kulturális programokra.
Nincsenek barátaim, zárkózottabb vagyok, de akit megszeretek, ahhoz idővel nagyon tudok ragaszkodni. Szeretnék olyat találni, aki nem dohányzik, esetleg néha szereti a kulturális programokat, egy-egy koncertet. Aki úgy érzi, ez a világ rossz irányba halad, problémák vannak a morállal.
Sokan azt javasolták, hogy csatlakozzak valamilyen valláshoz, de nem vagyok keresztény, így ezt kizárom.
Társkeresőkön próbálkoztam (Elittárs, Love.hu, Startrandi, Cronos), de mindegyik hagyott kívánnivalót maga után. Szerintem lehet, hogy feladom. Várom azért a javaslatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!