Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek 34 évesen hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 34 évesen hol találhatok még konzervatívabb nőket?

Figyelt kérdés

Először is kiemelném mélységes gyűlöletemet a káros szenvedélyek iránt. Abszolút semmi alkohol, még születésnapokon, ünnepeken sem. Nem járok bulizni, de néha eljárok koncertekre, igényesebb élőzenére, színházba, kulturális programokra.

Nincsenek barátaim, zárkózottabb vagyok, de akit megszeretek, ahhoz idővel nagyon tudok ragaszkodni. Szeretnék olyat találni, aki nem dohányzik, esetleg néha szereti a kulturális programokat, egy-egy koncertet. Aki úgy érzi, ez a világ rossz irányba halad, problémák vannak a morállal.

Sokan azt javasolták, hogy csatlakozzak valamilyen valláshoz, de nem vagyok keresztény, így ezt kizárom.

Társkeresőkön próbálkoztam (Elittárs, Love.hu, Startrandi, Cronos), de mindegyik hagyott kívánnivalót maga után. Szerintem lehet, hogy feladom. Várom azért a javaslatokat.

2016. nov. 5. 14:43
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Igaz ugyan, hogy elítélem a médiát, mégis facebookot használok. Eddig szerencsére sokkal több jó származott belőle, mint rossz. Csodálatos koncertekre juthattam el, emberek szereztek nekem jegyeket színházba. Zenéket is szoktam posztolni, ugyanakkor mai napig vásárolok eredeti cd-ket, dvd-ket. Tévét és más médiát viszont semmilyen mértékben nem vagyok hajlandó fogyasztani, mert lefelé nivellál. Továbbmegyek, olyan emberekkel nem is szívesen állok szóba, akik a való világon és egyéb agyhalottaknak való műsorokon szocializálódnak.
2016. nov. 5. 18:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Majd elfelejtettem. Az első egy év a régi barátnőmmel nyugodtan mondhatjuk felhőtlen volt, boldognak éreztem magam. Aztán egyre jobban kezdte rám erőltetni az akaratát, így úgy éreztem, nem fejlődik az individuumom. Simulékony voltam, az ő kedvéért sok dologról képes voltam lemondani, megtenni érte, így viszont az életem nem volt más, mint állandó megfelelési kényszer. Akkor ki akar a másikra ráerőltetni és mit? Én biztos, hogy nem, mert minden vagyok, csak agresszív nem, inkább szubmisszív voltam.
2016. nov. 5. 19:06
 13/31 anonim ***** válasza:

Nehéz társat találni,nehéz barátokat ,levelezőtársakat,sajnos :(

Hasonlót kell keresni és találni,hasonló elvek,hasonló gondolkodás!

Ismerkedni sok helyen lehet,jársz koncertezni esetleg ott tudsz,és a kulturális programokon!

Esetleg interneten,különböző fórumokon,oldalakon.

Sokféle ember van sok helyen.

Nem kell itélkezni mások felett,addig amíg nem bánt másokat addig mindenki úgy él ahogy neki jó!

Sok sikert! 30N

2016. nov. 5. 19:07
 14/31 anonim ***** válasza:

Hát lenézhetsz egész nyugodtan, egy kivételével az összes való világot láttam, közben sapkát kötök vagy sudokuzok. Még pasim sem volt, pedig elég öreg vagyok már.

De magamból kiindulva is tudom, hogy az embert nem határozza meg, mit néz a tévében. Vagy mi a kedvenc színe. Nekem csak ez nem tetszik benned. Előbb meg kell ismerni az embert, utána ítélkezni.

2016. nov. 5. 19:09
 15/31 anonim ***** válasza:
Miket erőltetett rád a nő?
2016. nov. 5. 19:17
 16/31 A kérdező kommentje:

Ezt is megválaszolom: a lány elkezdett flörtölgetni egy másik férfival a kapcsolatunk alatt. Hazavitte az a féreg, meg is fogta a felső testrészét. Utána kérte a barátnőm, engedjem meg, hogy találkozzon vele. Belementem.

Továbbá állandó jelleggel kritizálta a ruháimat. Nos, én nagy ívbe teszek a divatra. Érte mégis hajlandó voltam lecserélni a ruhatáramat, mert szerettem. Így viszont megint a személyiségemből adtam oda valamit.

Még tudnám sorolni, de szerintem ennyi épp elég.

2016. nov. 5. 20:53
 17/31 anonim ***** válasza:

Hát, itt a csajjal igen komoly gondok voltak.

De ahhoz, hogy szépen felöltözz, nem is kell, hogy érdekeljen a divat.

2016. nov. 5. 21:02
 18/31 A kérdező kommentje:
Azt mondta, nem tartja megcsalásnak, ha szexuális interakciót létesít egy férfival, mert nem szeretetből teszi.
2016. nov. 5. 23:24
 19/31 A kérdező kommentje:
Továbbá állandó jelleggel hangoztatta, hogy a barátnőjének nem tetszem külsőleg, így nem tudunk együtt társaságba menni. Nekem rengeteg fájdalmat okozott.
2016. nov. 5. 23:26
 20/31 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, de ez egyes egyedül téged minősít, ha ilyen lánnyal jössz össze..., főképp ha még szemet is hunytál afelett, hogy megcsal téged
2016. nov. 6. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!