Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek 34 évesen hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 34 évesen hol találhatok még konzervatívabb nőket?

Figyelt kérdés

Először is kiemelném mélységes gyűlöletemet a káros szenvedélyek iránt. Abszolút semmi alkohol, még születésnapokon, ünnepeken sem. Nem járok bulizni, de néha eljárok koncertekre, igényesebb élőzenére, színházba, kulturális programokra.

Nincsenek barátaim, zárkózottabb vagyok, de akit megszeretek, ahhoz idővel nagyon tudok ragaszkodni. Szeretnék olyat találni, aki nem dohányzik, esetleg néha szereti a kulturális programokat, egy-egy koncertet. Aki úgy érzi, ez a világ rossz irányba halad, problémák vannak a morállal.

Sokan azt javasolták, hogy csatlakozzak valamilyen valláshoz, de nem vagyok keresztény, így ezt kizárom.

Társkeresőkön próbálkoztam (Elittárs, Love.hu, Startrandi, Cronos), de mindegyik hagyott kívánnivalót maga után. Szerintem lehet, hogy feladom. Várom azért a javaslatokat.

2016. nov. 5. 14:43
1 2 3 4
 1/31 Szergej55 ***** válasza:
79%
Te mazochistát keresel, nem konzervatívat.
2016. nov. 5. 14:48
 2/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, mert ez már nagyon szélsőséges. Én sem iszom amúgy, de Szilveszterkor egy cider-t iszom, mellé dupla annyi vizet, és semmi bajom.

Nem hiába ajánlották a vallást. Arra kell társ, hogy együtt gyűlölködj valakivel? Együtt legyetek keserűek és negatívak? Az egyedül is megy, nem?

2016. nov. 5. 14:55
 3/31 A kérdező kommentje:

Abban mi a szélsőséges, ha nem iszom egy kortyot sem? Az már más kérdés, hogy nincsenek barátaim.

Ez a világ szerintetek milyen irányba halad? Mit látsz, amikor felszállsz a közlekedési eszközökre? Mit érzékelsz magad körül? Mi árad a médiából szerintetek? Tudom, sokan azt gondoljátok, nem kell nézni, de sajnos nem tudod kikerülni. Nekem nincs okostelefonom, immár több éve nem vagyok médiafogyasztó (internet kivételével). Ez a téma lezárva, valószínűleg jobb egyedül.

Azt el is felejtettem hozzátenni, hogy minden lány csak a jó külsőre hajt.

2016. nov. 5. 15:57
 4/31 A kérdező kommentje:
Ja, bocsánat. Továbbá nem értem, miért kötelező tömegemberré válni.
2016. nov. 5. 16:00
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell tömegemberré válni. De nem attól leszel jó ember, hogy nem iszol. Leírtam, mennyit iszok, nem cigizek, házibuliban, discoban sem voltam soha. De nem tartom magam szentnek. Egyszerűen nincs rá igényem.

Jó emberekkel kell körülvenni magad. Az én társaságom őszinte, segítőkész, megbízható. Nem látom, hogy rossz a világ, mert a szépet akarom meglátni. Meg én is próbálok jó ember lenni.

Igen, mindenkinek a csinos/jóképű emberek tetszenek. Nincs új a nap alatt.

2016. nov. 5. 16:05
 6/31 A kérdező kommentje:

Én sem tartom magam szentnek, messze nem. Azért nem iszom csak, mert utálom az ízét. Attól nem lesz senki sem jobb, sem rosszabb, hogy iszik néha egy kortyot, de nekem nincs szükségem rá.

A világ olyan, amilyennek látni akarod? Azért érnek mindenféle impulzusok, amelyektől rosszul érezheted magad.

Viszont ha belső harmóniában vagy magaddal, akkor valóban igaz az állításod.

Azt viszont nem hiszem, hogy mindenkinek a jó kinézésű férfiak kellenének, ahogy nők sem. Láttam olyan ellenpéldákat, ami döbbenettel töltött el. Volt barátnőm például rendkívül jó kinézésű volt.

2016. nov. 5. 16:15
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

"Először is kiemelném mélységes gyűlöletemet a káros szenvedélyek iránt. Abszolút semmi alkohol, még születésnapokon, ünnepeken sem. "

"Azért nem iszom csak, mert utálom az ízét. Attól nem lesz senki sem jobb, sem rosszabb, hogy iszik néha egy kortyot, de nekem nincs szükségem rá. "

Na, akkor most melyik? Eléggé álszent vagy, aki rá akarja erőltetni az akaratát másokra... Ilyen erőszakos, antiszociális ember senkinek sem kell, vagy ha igen, akkor hasonló lelkivilágú lesz a társad.

Már a leírásodtól bedepiztem.

Ketten a világ ellen? Hol vannak a barátok, családtagok? Mindkettő kell a teljes, boldog élethez.

Ahogy egy másik válaszoló is írta. Nem a világgal van baj, hanem a hozzád hasonló emberekkel, akik csak ülnek ölbe tett kézzel és sajnálkoznak, ahelyett, hogy tennének valamit.

Én is csak olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket szeretek, és viszont. Pozitívan látok mindent, mert képes vagyok meglátni a szépséget az életben, a világban. Elég szomorú, ha te ezeket nem látod.

2016. nov. 5. 17:36
 8/31 anonim ***** válasza:
57%

Az a baj az ilyen férfiakkal, hogy azért az ágyban elvárjátok, hogy a visszafogott kis nőci igazi ribi legyen. :) Csak szerintem ez nem így megy, akinek a természetben benne van, hogy visszafogott, az az élet minden területén visszafogottabb.

Rám tökéletesen illik a leírás de még a hozzád hasonló férfiakban sem tudok bízni. Valami gebsz mindig van. Lásd szexuális erőszakosság, perverzitás, az élet más területein is konzervatív gondolkodás ("a zasszonynak otthon a helye, a főzés-mosás-takarítás női munka") vagy a fent említett, igencsak kibárándító gyűlölködés, pesszimizmus, világvége hangulat, barátok teljes hiánya...

2016. nov. 5. 17:50
 9/31 A kérdező kommentje:

Reflexiók:

Azért nem iszom, mert utálom az ízét, de megértem, ha valaki fogyasztja. Azt viszont határozottan nem fogadom el, amikor a másikra rá akarják erőltetni.

"Pozitívan látok mindent, mert képes vagyok meglátni a szépséget az életben, a világban. Elég szomorú, ha te ezeket nem látod."

Én is látom az életben a szépet, de sajnos több a rossz. Pont egy kolléganőmmel beszélgettük, hogy egyre vadabb lesz körülöttünk a világ, süllyedünk lejjebb. Ebben mi a szép és jó?

2016. nov. 5. 18:37
 10/31 anonim ***** válasza:

A volt barátnőt hagyjuk, hogy hogy nézett ki. AMi volt, az elmúlt. Én külsőre viszonylag jól nézek ki, a fej rendben, de a test nem kisportolt, se nem elhízott.

Viszont én is kissé hasonló vagyok mint te. Ugyan van okostelefonom, bár maximum a böngészést használom rajta. Se facebook, se ilyen egyebek. Szintén zárkózott vagyok.

Szerintem a másik kettő lényegtelen ismerkedés szempontjából. Az már más kérdés hogy furán néznek rám a nők ha ezeket megemlítem. Például hogy nem érdekel az hogy ki mit posztol ki a másiknak. Nekem ez képmutatás. Máris furcsa csodabogár vagyok, akit bevállalnak addig amíg nem jön az igazi. Itt ne lestrapált csajokra gondolj, hanem egészen jókra.

Két választásom van. Vagy marad így, vagy bevállalok, egy csúnyácska nőt aki talán ragaszkodna hozzám, már csak azért hogy a retyerutyájának mutogathasson. Eltűrné ezt.

Bevallom ez nekem nem túl jó.

31/f

2016. nov. 5. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!