Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok úgy barátnőt pénz nélkül úgy hogy külsőbe jóval többet várok el mint amit nyújtani tudok?
A szép nőknek nem magasak az elvárásaik, csak azt akarják amit ők is nyújtani tudnak. Ellenben a kérdezővel.
Lehet hogy találsz valakit, de mit tudsz te nyújtani?
Lehet hogy találsz valakit, de mit tudsz te nyújtani?
intelligens vagyok, empatikus kedves, szorgalmas, figyelmes, viszont belsőbe nem várom el azt amit nyújtani tudok. Így akkor kiegészítjük egymást én külsőbe várok el többet, de belsőbe lehet rosszabb
Ha tényleg intelligens lennél nem tennél fel ilyen idióta kérdéseket...de legalább nem rinyálsz, mint az itteniek nagyrésze.
Hát nézd, ha te beéred egy szép, de buta lánnyal áldásom rád nem lennék a helyedben.
Rettentő intelligens lehetsz, ha a csajod lehet bunkó, hűtlen, hisztis, ostoba pi.csa, csak néztem ki jól, te már boldog leszel.
Egy ostoba, felszínes divatpi.csa meg pont hogy kizárólag helyes és/vagy gazdag pasit keres, nem téged.
Egyébként tőlem aztán olyan csajt keresel, amilyet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!