Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy csábítsam vissza?
Sajnos rád az örök második szerep jutott. Ezt a brékuszt le kell nyelned. Tagságot váltottál a lelki szemetes kukák közé.
Tapasztalatból mondom: olyan nincs hogy valakit szeretünk de bizonytalanok vagyunk. Veled minden jó, de nem mer lépni. Ha bizonytalan az azért van, mert nem szeret úgy ahogy te őt. Ha ennyi idő alatt nem zárta le a múltját, nem is fogja még jóideig. És te lehetsz a tündérkeresztanya is, akkor sem fog ez úgy összejönni ahogy te akarod!
Csak olyan szekér után lehet futni, ami felvesz. Neked folyton van dobva egy lerágott csont, hogy rágódj rajta , bizonytalan kijelentésekkel és neked ennyi elég, hogy hidd biztos a siker.
De ebből te nem fogsz jól kijönni. Ha magad mellé erőszakold a palit ha nem. Nem a megfelelő fiú után futsz. Ezt később be fogod látni, most úgyis elvakít a szerelem, de ő nem becsül meg és nem szeret igazán.
Én is félék voltam és visszahúzodó, és nehéz eset. A frásznak kellett férfi, mégis amikor beleszerettem a páromba megbillent minden és nem volt kérdés, hogyha kell futok utána, és örültségéket művelek a kedvéért.
Szóval ez sosem lesz egy igazi, viszonzott szerelem. Sajnállak, mert el fog menni pár éved, mire erre rájössz.
A napnál világosabb, hogy ennek a pasinak te nem kellesz.
Amíg nem találkoztatok élőben, addig is pont olyan messze voltál, nem akkor jött rá. Addig is tudta, hogy nincs túl az exén, és a többi.
Egyszerűen az van, hogy kedvel téged, de nem jössz be neki (élőben), úgyhogy köztetek soha, semmi nem lesz. Mivel a párkapcsolathoz két ember kell!
Még beszélget veled, mert legyezgeti a hiúságát, hogy egy nő fut utána, és így meg van érte bolondulva (ebben a pasik se különbek ám!), de nem ragaszkodik a társaságodhoz.
Burkoltan már többször is közölte veled, hogy nem akar tőled semmit. Ahhoz nem elég gerinces, hogy ezt egyértelműen is megmondja neked, és lerázzon.
Az teljesen mindegy, hogy ki volt előbb, ez nem a sor a postánál, ahol rászólhatsz arra, aki eléd tolakodik. Nem garantált, hogy meg fogod kapni, akit kinéztél magadnak.
Ideje lenne belenyugodni, hogy feleslegesen bicikliztél, és kéne nyitni olyan pasi felé, akivel kölcsönös az érdeklődés.
Tanulj az eddigi hibáidból, és innentől legyél okosabb!
- Nem beszélgetünk senkivel fél évig, ha kapcsolatot keresünk, és nem levelezőpartnert.
- Akivel fél év, mire egy találka összejön, abból nem lesz kapcsolat, mert ahhoz muszáj lenne néha találkozni is
- Felesleges olyan távolságban lévővel bármibe belekezdeni, akivel nem tudsz megoldani heti 2-3 találkozót
- Az élő, első randin dől el minden, nem pedig előtte a beszélgetéseken
- Nem érdemes időt pazarolni olyan pasira, aki nem akar tőled semmit, és/vagy nincs túl az exén
Nagyjából ennyi!
Ez a pasit tiltsd le, töröld mindenhol, hogy kísértésbe se ess, és ne keresd többet.
Szerintem a korkülönbség az oka, nem mindenki akar nála sokkal fiatalabb nőkkel lenni, egyszerűen csak valakit a saját korosztályából, mert azt mégis könnyebb megérteni-
Barátkozni, beszélgetni pedig lehet bárkivel, anélkül, hogy lenne hátsó szándékod, bár ezt van aki összekeveri a flörtöléssel.
Voltam én is úgy, hogy egy ex miatt nem akartam semmit senkitől, és ma is izzadva ébredtem fel, mert bár évekkel ezelőtt volt, de mégis valahogy róla álmodtam, nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!