Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csábítsam vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam vissza a volt barátom?

Figyelt kérdés
Jártam egy sráccal 2-3 évig pontosan nem számoltuk de ez mind1 is. A lényeg,hogy nekem ő volt az első barátom és nagyon butaságokat csináltam.Rengeteget hisztiztem,rázúdítottam a problémáimm meg leégettemm magam a családjánál és ilyenek.A lényeg,hogy elege lett,mert betegesen viselkedtem zsaroltam meg egyebek. Nem mentség,de talán az első ember akit egyáltalán barátomnak! mondhatok. Sok mindenre megtanított stb. Nem szeretném elveszíteni,tényeg tiszta szívemből szeretem nem csak fellángolás szintjén. Megváltoztam és meg szeretném neki mutatni. Ha nem is járunk újra de legalább ne utáljon ennyire nagyon kiakasztottam :( Mit tehetnék? Csak pár ötletre lenne szükségem! 17/L
2013. máj. 28. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hagyd békén szerencsétlent.
2013. máj. 28. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha meg is változtál nem tudod szerintem újra felépíteni a romokat...sajnos nem lehet mindent elfelejteni.

Egy életre megtanultad ezt a leckét és fordítsd hasznodra egy következő kapcsolatban

2013. máj. 28. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:

1,2! igazuk van

erre nincs ötlet, nem lehet semmit helyre hozni, felejtsd el N

2013. máj. 28. 16:50
 4/11 A kérdező kommentje:
De miért nem?
2013. máj. 28. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert inas vagy.
2013. máj. 28. 16:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Inas? Hát nem tudom mi mindketten tiszteljük egymást. Bármekkora vita is legyen.
2013. máj. 28. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a baj ha tényleg ennyire elszúrtad azt nem lehet csak úgy kitörölni...ha össze is jöttök a barátod minden apró hisztidnél attól fog tartani h "jaj már megint kezdi"

Nem azt mondom h lehetetlen csak nagyon nehéz. Talán idővel mikor kívülről látja a változást, és mér megbocsájtott...de hidd el ha erőlteted akkor megint csak ugyanannak a hisztis tyúknak fog gondolni.

2013. máj. 28. 16:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen ezt nagyon jól tudom! Nem is akarom keresni egy ideig biztosan. Nem azt akarom elérni,hogy megsajnáljon hanem hogy szeressen újra. úgyhogy lehet csak magamat kell adnom,mint az elején és lazán venni mindent.
2013. máj. 28. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem irtak,tenyleg nehez ujraepiteni,es hogy sikeruljon elfelejteni a sok hibadat es elhinni h megvaltoztal...bizonyitsd ugy hogy peldaul kozos tarsasagban vagy egy helyen eretten viselkedsz...tunjon fel,de ne vegy eszre,hogy direkt aZ o kedveert viselkedsz ugy. amugy hogy egetted le magad a csaladja elott,ha megkerdezhetem?:) mert nagyon kivancsi vagyok :D
2013. máj. 28. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát elég zűrös családból származok a lényeg,hogy nem neveltek meg rendesen féltem önbizaomhiányom volt és kb. elbújtam a családja elől meg nem mertem megszólalni. Azt hitték valami bajom van mármint az agyammal.
2013. máj. 28. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!