Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábitsam vissza?
Sziasztok, nagyjábol annyi, hogy van egy csaj akivel egymás mellé ultettek, eldumálgatunk stb. Azt facen irogatunk, azt pár hetre már suliban is folyton engem nézett, mosolygot rám, stb. Gondoltam bejovok neki, azt odajott és engem nézett, elkezdte simogatni a combom és adott egy puszit az arcomra. Fura volt. Este camoztunk és megmondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem és, hogy el akarom hivni randira, ő azt mondta, hogy szeret engem és, hogy eljonne velem. Másnap már kérdeztem, hogy mi van vele, jon randira? Azt mondta, hogy 'jaj nem tudom, szerintem nem érek rá', de aztán még sokat beszéltunk. Két hetre ra már nem is érdekeltem :/ nem is szol hozzám, hozzászolok lekoptat, nem tudom mi történhetetr:(
Bocsi, ekezetek nincsenek, remelem nem hagytam ki semmit :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!