Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti néha beleszoktatok gondolni, milyen sz*r érzés, hogy soha nem lesz egy átlagosan dekoratív barátnőtök sem, aki őszintén szeretni fog?
Másnak meg a kisujját sem kell mozdítania és szétszedik és sírnak utána a csajok. Szerintem ez nagyon igazságtalan. Én sosem fogom tudni feldolgozni.
Képet nem szívesen szeretnék linkelni az általam definiált "átlag dekoratív csajról", mert azzal elszabadítanám a poklot, hogy mit képzelek nekem milyen igényeim vannak blablabla.
Maradjunk csak annyiban, hogy ez az a kategória, ami számomra csupán álom, ugyanakkor naponta látok átlagban fél tucat ilyen csajt a barátjával együtt sétálni/csókolózni/ebédelni stb.
Benneteket elsősorban mi az ami megakadályoz ebben? Tudnátok-e ellene tenni, vagy teljesen reménytelen?
Figyi, 157 centi vagyok, lány. Elárulom, alig látok magas pasit. Pedig direkt nézem őket, mert itt mindenki írja, hogy csak nekik van csajuk. De a legtöbbel vagy szembe nézek, vagy alig kell megemelnem a fejem, hogy a szemébe nézhessek.
A legtöbb pasi seggdugó. Úgyhogy ez ne tartson vissza.
Először is, ők nem átlagosan dekoratív nők, hanem nagyon is szépek.
És nem, nem szoktam belegondolni, mert nincs mibe. Nem mindenki ilyen eltévelyedett keergő, mint te, szállj vissz a földre!
#14 ebben az az egy buktató, hogy míg a férfiak a nők nagyrészét (ha csak a külsőt nézzük) átlag felettinek, vagy átlagosnak tartják, addig a nők a férfiakat a külsőjük alapján nagyrészt átlag alattinak tartják.
Ezt jól alá is támasszák a társkeresőkön végzett felmérések is, ahol kb ez az eredmény jött ki:
Ehhez persze annyit tennék hozzá, hogy a lányoknál viszont többet számít a magabiztosság, a jó szociális érzék, a népszerűség, a karizmatikusság.
14-es, ezt én is észrevettem. Egyszerűen ha azt mondják, hogy "férfi", abba minden hímnemű betartozik. Kortól, kinézettől függetlenül. Amikor meg a "nő" van terítéken, csak egy adott kor/súly/bőrhiba alatti nőket értenek.
Nekik van olyan nő, aki nem számít nőnek. Viszont minden férfi férfinek számít.
# 12
Erre két marha frappáns válaszuk szokott lenni:
1. A férfiak vizuálisabbak, nekik jobban számít a külső, míg a nőknek nem szükséges, csak a státusz miatt.
2. Nekik 100-ból kb. 70 nő tetszik annyira, hogy megfeleljen barátnőnek, míg a nők "vakok" mindenkire, aki nem TOPTOPTOP pasi. Csak a felső 20% kell, vagy tököm tudja. :D Volt olyan merész is, aki 2%-kal jött.
Nem kell velük törődni, elmebetegek. :) Mindenre van valami nyakatekert válaszuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!