Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként már ugye teljesen normális ha a 30-as férfiak tetszenek, és nem is esélytelen a dolog hogy normális kapcsolatom legyen így?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 10:02
11/12 anonim válasza:
Teljesen normális, ha olyan lány vagy akinek elég hamar "benőtt a feje lágya" és szívesen elkerülné azokat az érzelmi csalódásokat amiket egy korodbeli fiatal fiú, pusztán egy komoly párkapcsolatra való éretlenségből tesz!
Egy idősebb, 30 feletti férfi is kereshet komoly párkapcsolatot egy hozzád hasonló korú lánnyal.
Tapasztalatból beszélek.
12/12 anonim válasza:
Nézzük a másik végéről 31 éves pasiként, nem nagyon kezdenék egy 18éves lánnyal komolyan. Legfőbb ok mert nem marad meg úgyse mellettem, most fog leesni a szülői felügyelet a seggéről és elkezd nagy lángon égni tapasztalatom az ilyen koru lányok egy komoly kapcsolat után sok lazába mennek bele. Igényük van a bulizásra 31 évesen nem bírok úgy pörögni mint 18 évesen. (szombat kora reggel kelés fizikai munka este disco, buszmegállóban szex, buszon alvás 1 óra és strand vasárnap estig).Azóta dolgoztam 3 müszakban külföldön....fáradékonyabb vagyok. Meg hát már eltologatnám a baba kocsit, 18 éves lányt meg aki felcsinál az eléggé felelőtlen....(exem 17 évesen szült gyerekkel megkötötték otthon , arról álmodott 32 évesen partyangyal lesz). Szóval gyere kérdező megtanítalak rendesen egy két ügyességre az ágyban, elviszlek párszor vacsorázni, külföldre nyaralni de kb ennyit tudok kezdeni veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!