Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ilyen rohadt igénytelen a nők?

Figyelt kérdés

Lábfétises vagyok, igényem van arra, hogy ápolt legyen egy nő lába.

Nem vagyok rossz pasi, kedvelnek a nők, aztán ebből kifolyólag nem egyhez volt már szerencsém, aztán...

Lenőtt, lekopott lakkozott körmök, berepedt sarkak, száraz, bőrkeményedéses talpak.

Nem is igénytelen nőkkel kezdek, erre az ágyban rendszeresen ez vár. A legtutibb mikor fullosan ki vannak festve a körmei, a talpán meg fél centi bőrkeményedés.

Miért nem lehet leszedetni? 500 forint, max egy 1000?

Arról nem is beszélve, hogy egy 3000 forintos talpbetét csodákra képes.

Persze ha felhoznám, én lennék a bunkó.

2016. okt. 28. 23:49
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

1.Volt már rá példa, hogy célozgattam.Erre a randin megjelent viszonylag okés lábbal, ami szimpi volt, de részleteznie nem kellett volna, hogy mennyi bőrkeményedés jött le meg hogy soha nem voltak ilyen igények, így nem szokott a lábával foglalkozni. Először azt hittem, hogy idétlenkedik, de nem, komolyan gondolta.

2.Már bocs, de ha gáz a lába, akkor nem kell.

Nem fogom fizetgetni, viszont ha alapjáraton rendben van, akkor szívesen támogatom.

3.Igen, belinkelted az első oldalt, ami egy szalon és áfával megtolt árak vannak.

Elmész a kollégánőd barátnőjéhez és egy ezresért rendberakja.Jó, ha nagyon gáz akkor nem annyi, ez a lábtól is függ.Az biztos, hogy utána, ha rendszeresen jársz akkor már egy ezresből meg van havonta. Ennyit szerintem megér. Ha nem lakkozza nem baj.

2016. okt. 29. 09:25
 22/32 A kérdező kommentje:

"a nok nagy tobbsegenek volt van es lesz is"

Hát az a többség jó lesz 10-ből 9-nek.Ezért általánosítok.

A bütyökről ne is beszéljünk, bár az nem zavar.

2016. okt. 29. 09:32
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az lenne kiábránditó,ha a pasim többet foglalkozna szex elött a lábammal.

Nincs tökéletes ember. Nekem jo munkám van,megoldom egyedül a lányom,eltartom magunkat. Van lakásom,autom. Hobbim,barátaim munkám. Szép az arcom,sokat foglalkozok az alakommal. Adok magamra,megjelenésemre. És igen van néha ugy hogy börkeményedés van a sarkamon és télen a csizmába kopik a körömlakk. Ennyit had engedjek meg már magamnak. Nem szorom a pénzt pedikűrösre,manikürősre,kozmetikusra sőt még fodrászra se és pl a hajam mégis szép.

Te biztos tökéletes vagy.

N24

2016. okt. 29. 09:51
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
A bőrkeményedés simán megoldható otthon magunknak. Lustaság és kövérség esetén nem megy, vagy marad az igénytelenség.
2016. okt. 29. 10:16
 25/32 anonim ***** válasza:

A bőrkeményedés a szervezet védekezési módja,a terhelés ellen,ha a talpon van akkor azt jelenti hogy sokat áll gyalogol az illető, ha bütyke van akkor rossz a cipője stb.

reszelgetheti de újra előjön mert ez természetes dolog.

Ha szinte soha nem álló és gyalogló nőket keresel azoknál ki sem alakul ilyen. Tehát egész nap ül és este haza autózik, nem túrázik nem gyalogol rendszeresen km-eket stb

2016. okt. 29. 11:31
 26/32 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy két fajta nőnek nincs bőrkeményedése, illetve helyette van ápolt, igényes lábfeje:

1.Lábimádó a barátja.

2.Az a tipikus nőcis bige, aki hetente megy fodrászhoz, manikűröshöz, imádja a kozmetikát stb.

Egyébként meg valamennyire minden nőnek az.

2016. okt. 29. 11:46
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nők igénytelenek ,éppen eleget piperézik magukat,hanem te vagy beteg agyú elferdült valami.

A lábfej nem elsődleges se nem másodlagos nemi jelleg ,ha arra izgulsz fel ,akkor nagy bajok vannak a szoftverben a padlásodon. Ne mást hibáztass ezért.

2016. okt. 29. 12:12
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs, de attól még legyen ápolt. A segglyuk se nemi szerv, mégse szeretem, ha szaros.
2016. okt. 29. 12:19
 29/32 A kérdező kommentje:

Még ennyi hőbörgő, igénytelen trógert.... Úgy beszélnek a láb ápolásáról, mintha egy mellműtét lenne.

Lusták és igénytelenek vagytok. Így folytatjátok 3 flexkorong elfog arra menni, hogy leszedje valaki a bőrkeményedést a talpatokról. Gondolom jó gombás meg büdös is mellé.

A hányinger környékez, el is ment az étvágyam.

2016. okt. 29. 12:34
 30/32 anonim ***** válasza:

23as vagyok.

Büdös,nyilván napi aktiv 12óra után ha leveszem a cipőmet igenis érezni a szagát a lábamnak. Nyilván neked se rozsailatu. Meg pl én nem azt irtam h 20réteg börkeményedés van a lábamon,de néha van rajt.

Kiváncsi lennék neked hogy néz ki a lábad meg milyen a tested,mennyire adsz magadra. Mert nyilván te tökéletes vagy és rozsailatut is kakálsz.

Jo étvágyat ha még nem ettél.

2016. okt. 29. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!