Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ilyen rohadt igénytelen a nők?
Lábfétises vagyok, igényem van arra, hogy ápolt legyen egy nő lába.
Nem vagyok rossz pasi, kedvelnek a nők, aztán ebből kifolyólag nem egyhez volt már szerencsém, aztán...
Lenőtt, lekopott lakkozott körmök, berepedt sarkak, száraz, bőrkeményedéses talpak.
Nem is igénytelen nőkkel kezdek, erre az ágyban rendszeresen ez vár. A legtutibb mikor fullosan ki vannak festve a körmei, a talpán meg fél centi bőrkeményedés.
Miért nem lehet leszedetni? 500 forint, max egy 1000?
Arról nem is beszélve, hogy egy 3000 forintos talpbetét csodákra képes.
Persze ha felhoznám, én lennék a bunkó.
Direkt belenyomnám a pofikádba a lábam,hogy lásd nem minden nő igénytelen! ;)
Nekem meg farok fétisem van! Nem válogatok.
Tény, hogy nem könnyű az élet, ha ilyen beállítottságú vagy:D
Nekem is olyan volt az első barátnőm, a körmei szépen kifestve, a talpa meg elég masszívan tele volt bőrkeményedéssel.
A kedvencem az, mikor nyáron az Arénában beállnak a körmöshöz, aztán szépen készül a kezükön a csoda, a talpukon meg boldog- boldogtalan látja(mert felteszik a lábuk a székre), hogy....inkább le se írom milyen.
Jaj! Mert ti férfiak olyan ápoltak vagytok! :'D Ha a nők igénytelenek akkor ti milyenek vagytok?!
Istenem! Ezek a mai férfiak nem férfiak! Sértett kis mimózák komolyan.
Nem ápolatlan csövesekkel kellene összejönni. Akik sminkelni sminkelnek,pacsulizni pacsulizzák magukat bezzeg a tusolást hírből sem ismerik. De hát mivel felszínes barmok vagytok ne sírjon a szátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!