Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mérhetetlen nőgyülölet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mérhetetlen nőgyülölet leküzdhető?

Figyelt kérdés
Kicsit sok csalódás ért az elmúlt 5 évben, meg pár olyan impulzus, ami miatt a hátam közepére kívántam a női nemet az összes hisztijével és játszmázásával együtt. Én is sok esetben ludas voltam, túl sokat adtam és engedtem, de változtatni szeretnék. Úgy érzem, nem akarok egyedül besavanyodni életem hátralevő részében. Buzulás nem pálya, lőcsöt tuti nem engedek az output közelébe. Mivel kezdjem? Önmagamnak mostanság osztogatok tiszta lapot, eddig nem ismertem a korlátaim és képességeim.
2016. okt. 26. 22:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 tényleg szépen elmondta, le a kalappal! :)

A többieknek is köszönöm, akik értékes hozzászólásokkal járultak hozzá az est "fényéhez".

2016. okt. 26. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

#10 ez egy nagyon bölcs dolog és valóban így van,én szerencsére nagyon fiatalon rájöttem már erre és azóta nemis vágyok kapcsolatra,mert sosem vagyok magányos,magamból merítem az energiát és magam fejlesztésére is fordítom.20 éves lány vagyok és falom a pasikat,de egyik mellett sem akarok megállapodni,legalábbis még nem,mert tökéletesen elvagyok így szabadon.Így a legharmonikusabb az élet,nem kell máshoz igazodni érzelmileg,hangulatilag vagy bárhogy.

Ezt sokak nagyon furcsának találják,mert a legtöbb velem egykorú lány egyik kapcsolatból fut a másikba,ahelyett,hogy rájönnének,hogy a boldogságuk valódi forrásai önmaguk lehetnének :) Neked is ezt javaslom,Kérdező,kezdetnek.Ne akarj görcsösen barátnőt,először magadban találd meg a harmóniát és utána jönnek maguktól is,ha érzik rajtad az önbizalmat és kiegyensúlyozottságot.

2016. okt. 26. 23:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán lehet, maximum úgy, ha betoppan egy tényleg korrekt nő az életedbe. Viszont, ha eddig nem voltak sikeresek a kapcsolataid és nem voltak veled normálisak a nők, akkor ennek kb. 0 az esélye.

Nem vagyok nőgyűlölő, de látom a környezetemben, hogy a fiatal lányok óriási része felszínes, játszadozik, drámázik és folyamatosan angyalnak próbálja magát eladni. Sorban látom, hogy a haverjaimat átvágják. Őszintén szólva, egyre inkább megtudom érteni a nőgyűlölőket. Őszintén belegondolva, nekem sem volt még tényleg normális barátnőm. Ha tojtam a kapcsolatra, akkor mindent megkaptam. Ha energiát fektettek bele, akkor meg fordult a helyzet.

#10-es válaszolónak azzal a részével egyetértek, hogy magunkat rendbe kell tenni. De ne legyenek elvárásaim mások felé? Ez maximum úgy működhet, ha remeteként élünk. Mindenkitől elvárunk valamit. A buszsofőrtől is elvárjuk, hogy ne szállítson le a puszta közepén, mert épp olyan a kedve. A kapcsolatban is elvárjuk a hűséget.

De oké, ne legyenek elvárásaink... Akkor mégis mit csináljunk? Éljünk remeteként, ne alapítsunk családot és haljon ki a faj?

Az elvárások kellenek, hogy legyen tartásunk. Ha nincsenek elvárásaink, akkor megaláznak és kihasználnak. Ha valakinek ez kényelmes, hajrá. De a túltolt zenséget ne adjuk már elő megvilágosodásként.

2016. okt. 27. 00:00
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
Hát én már irigylem a homoszexuálisokat, könnyű életük van. Én is annyira besokalltam az utóbbi években már a nők hülyeségeitől, hogy kezdem úgy érezni soha nem tudok már újra belekezdeni egy kapcsolatba.
2016. okt. 27. 02:24
 15/15 anonim ***** válasza:
A barátom is enyhén nőgyűlölő volt, mert sokan bántották, volt aki már az életveszély határáig elment. És igen, először én szívtam (néha ma is szívok) ezek miatt a nők miatt, de adott nekem esélyt, hogy bizonyítsak. Küzdött a félelmei ellen, és nem akart engem büntetni mások bűnei miatt. Hogy ne legyen egyszerű nekem is hasonló gondjaim voltak, mint neki, csak nekem a férfiakkal. Ma már mindketten értjük a másik fájdalmát, és nem a nőket vagy a férfiakat akarjuk szeretni, hanem egymást. Azóta már én is utálom a nőket, és ő is szégyenkezik a férfiak miatt. :D
2016. okt. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!