Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha egy nő vall szerelmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy nő vall szerelmet?

Figyelt kérdés

Pontosítok. Már több, mint egy éve ismerjük egymást. Csak akkor még volt barátnője, így nem volt köztünk semmi. Úgy fél éve kavartunk (csók), és utána jött a nyár, mikor nem találkoztunk, és ekkor újra találkozott az exével, de nem jöttek újra össze. Viszont, augusztusban újra felvettem vele a kapcsolatot. Aranyos volt, meg kedves. Szeptembertől újra látjuk egymást, megbeszéltük, hogy ugyanazokat az órákat vesszük fel, így minden nap látjuk egymást, de csak haverok vagyunk. Bár néha olyan, mintha közeledne felém. Azt is tudom,hogy vonzódik hozzám, egyszer leírta. Csakhogy folyton az exéről beszél, és ilyenkor mintha teljesen kifordulnék magamból.. Ekkor mindig összeveszünk, és mondja, h nem szereti, ha ilyen hangulatingadozásaim vannak. Tudom, hogy még nem zárta le teljesen azt a lányt. Két hónap telt el úgy, hogy kb nem történt semmi. Folyton csak rajta gondolkozom, nem tudom ignorálni, és ez meggátol a tanulásban.

Szóval arra gondoltam, hogy ha esetleg szépen, finoman megmondom neki, hogy ez a hangulatingadozásom azert van, mert kicsit többet érzek iránta, mint a baráti szint, akkor az nagyon hülyén jönne ki?

2016. okt. 26. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
24%
GÁZ. Amikor már kapcsolatban vagytok, 2-3 hónapja együtt vagytok,akkor lehet mondani.De így, hogy közötök sincs egymáshoz,ne alázd meg magad.
2016. okt. 26. 22:12
 2/2 Blade Bone ***** válasza:
Ezt az "ignorál" szót gyűlölöm. -.- Amúgy meg elmondhatnád, de jóra ne számíts, szerintem már lépett volna ha szeretne valamit.
2016. okt. 26. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!