Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nekem szerelmet vall, de a badoo-n keresi a szexpartnereket az egyáltalán nem szeret ugye?
nekem tökre nem jött be ez a baddo,sztem hülyeség is,de egyik havert kérdeztem h milyen ez és őneki rengeteg szexpartnere van onnan.
Egy férfi akibe szerelmes voltam(mostmár csak voltam) kérdeztem tőle lefekszik-e más nőkkel azt mondta nem csak regisztrált erre az oldalra.
egy darabig randiztunk,aztán már nem akart talizni. Volt köztünk szex,aztán meg az volt a kifogás h azért nem mert nem akarta h csak azt mondjam h csak szexet akart tőlem. Ezek szerint más nőkkel k-félt azért nem akart velem találkozni,csak nem merte bevallani mert nincs annyi gerinc benne. Szerintetek jól érzem,és hiába a szavak,h mennyire szeretett stb... meg h örökre....
Tudod, angyalom, pár hét leforgása alatt egy épelméjű ember senkinek nem mondaná, hogy szereti és hogy örökké vele akar lenni. Gondolom, tini vagy és totál tapasztalatlan, amiért naivan bedőltél ennek a színjátéknak.
Legközelebb alaposabban válogasd meg, kivel találkozol.
hát ismertük egymást egy ideje és bár ha rajta mult volna,hamar arra került volna a sor. de tényleg ugy éreztem h nagyon szeret. egy kis időben.
és igen naiv vagyok,és tapasztalatlan, de probálom tudatosítani h ez az ember becsapott,mégha nincs is rá bizonyítékom.
Ez egy csapda volt amibe sikeresen belesétáltál.. Nem baj tanulj belőle. Mondani sokmindent lehet. De az csak egy dolog. A tettek határozzák meg az embert, nem az amit mond.
Az alapjában véve nem lehetetlen, h két hét alatt beszerelmesedik valaki, én is jártam már így. Csak én éppen tettekkel, hozzáállással bizonyítottam, nem szavakkal.
nekem 5 perc után szívecskét küldött a csaj akit badooról megismertem XD
ja és naponta írogatott rám facen
*a pillanat, amikor megtudom a háttérsztorit*
Amit letolt a fickó az nettó kamu.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!