Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki nekem szerelmet vall, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nekem szerelmet vall, de a badoo-n keresi a szexpartnereket az egyáltalán nem szeret ugye?

Figyelt kérdés

nekem tökre nem jött be ez a baddo,sztem hülyeség is,de egyik havert kérdeztem h milyen ez és őneki rengeteg szexpartnere van onnan.

Egy férfi akibe szerelmes voltam(mostmár csak voltam) kérdeztem tőle lefekszik-e más nőkkel azt mondta nem csak regisztrált erre az oldalra.

egy darabig randiztunk,aztán már nem akart talizni. Volt köztünk szex,aztán meg az volt a kifogás h azért nem mert nem akarta h csak azt mondjam h csak szexet akart tőlem. Ezek szerint más nőkkel k-félt azért nem akart velem találkozni,csak nem merte bevallani mert nincs annyi gerinc benne. Szerintetek jól érzem,és hiába a szavak,h mennyire szeretett stb... meg h örökre....

2016. aug. 16. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, angyalom, pár hét leforgása alatt egy épelméjű ember senkinek nem mondaná, hogy szereti és hogy örökké vele akar lenni. Gondolom, tini vagy és totál tapasztalatlan, amiért naivan bedőltél ennek a színjátéknak.

Legközelebb alaposabban válogasd meg, kivel találkozol.

2016. aug. 16. 09:29
 2/10 A kérdező kommentje:

hát ismertük egymást egy ideje és bár ha rajta mult volna,hamar arra került volna a sor. de tényleg ugy éreztem h nagyon szeret. egy kis időben.

és igen naiv vagyok,és tapasztalatlan, de probálom tudatosítani h ez az ember becsapott,mégha nincs is rá bizonyítékom.

2016. aug. 16. 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy csapda volt amibe sikeresen belesétáltál.. Nem baj tanulj belőle. Mondani sokmindent lehet. De az csak egy dolog. A tettek határozzák meg az embert, nem az amit mond.

Az alapjában véve nem lehetetlen, h két hét alatt beszerelmesedik valaki, én is jártam már így. Csak én éppen tettekkel, hozzáállással bizonyítottam, nem szavakkal.

2016. aug. 16. 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem 5 perc után szívecskét küldött a csaj akit badooról megismertem XD

ja és naponta írogatott rám facen

2016. aug. 16. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

*a pillanat, amikor megtudom a háttérsztorit*

[link]

2016. aug. 16. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Szedd le magad Badooról. Nem tudom hány éves vagy, nem is érdekes. Vigyázz az ilyen oldalakkal. Tele van perverz barmokkal.
2016. aug. 16. 10:17
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Amit letolt a fickó az nettó kamu.

26/F

2016. aug. 16. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már naiv! Vajon miért Badoozott.....
2016. aug. 16. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Igazi nő vagy az biztos. Jól tudsz kombinálni. Már csak azért, mert én is fent vagyok ilyen Badoo és társai oldalon, de soha még beszélni sem beszéltem egy lánnyal sem ezeken keresztül.
2016. aug. 16. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy újabb lány aki hitt a mesében.
2016. aug. 16. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!