Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan egyes GYK férfi felhasználók úgy gondolják, hogy egy átlagos nőnek milyen nagyobb könnyű az ismerkedés?
Olyanokat lehet olvasni itt, hogy egy átlagos nőért a jó pasik hevernek, meg olyan könnyű nekik az ismerkedés, simán összejön egy átlagos férfi.
Hát én ezt nagyon nem így látom, egy átlagos nőnek is pokoli nehéz normális nem csak szexet akaró férfit találni, semmivel sem könnyebb egy ilyen nőnek, még ha társkeresőn napi 50 levelet is kap.
20: ha 36 barátnőd közül 34-nek van párja, akkor az azt is jelenti, hogy 34 fiúnak van barátnője...
Nem sokkal több fiú van mint több nő, ezért ha azt mondod, hogy a legtöbb lánynak van barátja, akkor azt is mondod, hogy a legtöbb fiúnak van barátnője.
21: Csak ezek a lányok már a 3-4-5. meg ki tudja hanyadik barátjukat tartják éppen, közülük nem egy az aki 5-10 évvel, vagy még többel idősebb férfival van, és azok között is simán lehet hogy van aki "több vasat tart a tűzben". Ezek viszont fordítva nem igazak (a két utóbbi pl. egyáltalán nem jellemző). De a hangsúly inkább azon van, hogy ha épp egyedül lennének, vagy mondjuk szakítanának a jelenlegivel, akkor lenne azért szerintem mindnél jelentkező max. néhány hónapon belül. Oké hogy a többség tényleg csak valami laza szexkapcsolatért teper náluk, de nekem úgy tűnik hogy ebből azért nem sok lány csinál problémát...
Továbbá míg egy minden szempontból jó pasi simán kikezd egy teljesen átlagos lánnyal is akár ha lát benne valamit, egy szép és jómódú lány felől viszont ott döglik meg minden átlagos férfi ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!