Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan egyes GYK férfi felhasználók úgy gondolják, hogy egy átlagos nőnek milyen nagyobb könnyű az ismerkedés?
Olyanokat lehet olvasni itt, hogy egy átlagos nőért a jó pasik hevernek, meg olyan könnyű nekik az ismerkedés, simán összejön egy átlagos férfi.
Hát én ezt nagyon nem így látom, egy átlagos nőnek is pokoli nehéz normális nem csak szexet akaró férfit találni, semmivel sem könnyebb egy ilyen nőnek, még ha társkeresőn napi 50 levelet is kap.
"egy átlagos nőnek is pokoli nehéz normális nem csak szexet akaró férfit találni"
Egy jótanács: Pont az ilyen férfiakat KERÜLD EL messziről, akik semmi jelét nem mutatják annak, hogy szexhiányuk lenne. Ez ugyanis két okból lehet. Az egyik, hogy impotensek. Ez egy középkorú életerős férfi esetén nem túl valószínű.
A másik, hogy teljesen rendben van a szexuális életük, tehát még sok más nőt is dugnak ez idő alatt.
Ha normális, hűséges férfit akarsz, akkor pont hogy azt keresd akiről szinte ordít hogy ki van éhezve a szexre.
igazi troll mágnes, ezt szerintem már kiírtad 2 hete is, és ugyanaz volt az eredmény...
könnyebb 50 pasiból kiválogatni 1-et aki nem szexet akar, mint 50 nőre ráírni, akik közül 1 sem válaszol...
sosem csak szexre gyúrtam, ennek ellenére ritkán jutok el az első randiig, azon túl meg végképp. egy nőnek csak az energiát kell rászánnia, hogy válogasson. és egy férfinek?
Még jó hogy előtérbe helyezem a szexet, amikor nincs barátnőm. Ez nem azt jelenti hogy egyből 0 nap ismeretség után le akarom fektetni, de lehet már korán felhozom említés szintjén.
És jól írták előttem. Egy férfi akkor tudja megállni hogy ne gondoljon folyton szexre ha már van valakije vagy rendben van a nemi élete. És az az érdekes pont ilyen kell a legtöbb nőnek. Utána meg megy a sírás miért a másik kell neki...
biztos nagy munka 50 levélből válogatni...
amúgy nálatok minden pasi úgy indít, hogy szerintetek csak dugni akar.. szóval nem tudom, miért is koptatom a billentyűzetemet.
Mert nekik semmilyen elvárásnak nem kell megfelelniük, csak úgy vannak bele a semmibe, oszt jóvan, úgyis lesz aki érdeklődik irántuk, gondolkodik helyettük. Nekem meg a legapróbb részletekig tökéletesnek kell lennem, hogy egyáltalán szóba álljanak velem, és akkor még semmi továbbiról szó sincs. Az nem elég, hogy első látásra kb átlagos vagyok, hiába van jó személyiségem, az már senkit nem érdekel.
Ez olyan, mintha panaszkodnának, hogy ők milyen éhesek szegénykék, de nekik csak Michelin-csillagos kaja jó, egy szeretettel készült házi ebédre csak püffögnek.
Csakhogy ezek a jófiúk csak úgy néznek ki, mint a guszta házi koszt. Tele van hajjal és penésszel.
Az átlagos nő pedig a férfiak szerint a 8-as, 9-es nők. Nekem soha semmiből nem lehetett válogatnom. Pedig valóban átlagos vagyok.
"Csakhogy ezek a jófiúk csak úgy néznek ki, mint a guszta házi koszt. Tele van hajjal és penésszel."
Elég szomorú lehet Nálad a házi koszt... egyszer átugorhatnál vacsorára ;)
(a főztömben és a testemen sincs zsír :P)
Van kb. 3 tucat lány ismerősöm, akikkel ha nem is túl gyakran, de azért legalább pár hetente beszélek/találkozok. Közülük konkrétan kettő az aki egyedül van, az ÖSSZES többinek van barátja, és igenis kib*szottul nyomulnak rájuk mindenhol (egyetemen, munkahelyen stb), ennek már többször is tanúja voltam. Pedig azért tényleg nem topmodellek.
Ezzel szemben a régi fiú osztálytársaim/évfolyamtársaim/kollegáim nagy részének nem csak hogy senkije nincs, de néhányuknak soha nem is volt. Pedig szerintem ők is átlagosak.
Ezt mivel magyarázod akkor kérdező? Nem csak te lehetsz inkább átlag alatti? Mert úgy elhiszem hogy nehéz nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!