Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kedveli a 20 es 50 kozotti holgyek zome az erosebb testalkatu testes pasikat?
Kérdező!
1. szabály: Ne hallgass azokra a nőkre, akik edzőteremben poshadnak a szabadidejük nagy részében, és lenéznek mert számodra más az értékrend.
Neked lesz családod, akár az életed végéig kitartanak majd melletted, mert sokkal elfogadóbb vagy azoknál, akiknek nem megy a csajázás és a pasizás, ezért az izmaikkal takargatják ami az agyuk helyett van, a puha pici bőrdarabkát, vagy a körömnyi cicikét. (mert csúfolták őket, vagy kisegerek a hétköznapokban)
2. Szabály:
Tanulj meg beszélni, helyesen írni, kommunikálni, legyél magabiztos és ápolt!
3. Szabály:
Nyavalygás helyett tegyél a dolgokért, mert csak rajtad múlik, senki máson!
Én 190/100 vagyok, már-már kövér, kinézetre, arcra, teljesen átlag, de szinte azt fektetek meg akit akarok. (6 éve vadász vagyok, egyszerre több vassal a tűzben...)
18 évestől a 40 éves komolyabb cégvezetőkig, könyvelőktől tanárnőkig, de egyszer egy dokinőt is kipróbáltam.
A Srácaim jókat nevetnek, és kérdezik hogy csinálod Apa?
Nekem is van nővérem és édesanyám, még hallagatok is rájuk bizonyos dolgokban, de az ilyenekhez nem sok közük van.
40ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!