Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kedveli a 20 es 50 kozotti holgyek zome az erosebb testalkatu testes pasikat?
25 éves nő vagyok. Sportolok (súlyt emelek). Heti négy súlyzós, egy aerob edzésem van, nagyon odafigyelek az étkezésre. Nem kéne nekem ilyen nyavalygó, anyuci kisfia puhap*cs, mint te.
Nem macis vagy te, hanem kövér. Volt macis barátom, az tudod, hogy néz ki? Mindennap ott volt a teremben és emelte a súlyt, de egy kicsit fedett volt. Diétával pár hét alatt már villogtathatta volna a kockáit. Na, ez macis és ez szerintem bejön a legtöbb nőnek, te meg nem véletlenül nem.
Nem is kapnál kigyúrt nőt, de úgy látszik, semmilyen mást sem.
11-es voltam.
Egyáltalán nem tűnsz nagydarabnak a számok alapján. Bár nekem amúgy is mindig jobban tetszettek a mackós pasik. Szeretem a pocit, de nem a hatalmas sörhasra gondolok itt. A férjem pl 190cm/106kg. Sokat mozog a munkája miatt. Gyakorlatilag csak a hasán látszik egy picit. De neki akkor is volt pocakja amikor 80 kg volt, szóval ilyen alkat. Amúgy teljesen egészséges, még a vérnyomása sem magas.
Egyik exem pl még fiatalabb koromban, 195cm és 150 kg volt, szeretett enni. Engem nem zavart, nem ezért szakítottam vele anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!