Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak/ fiúk ti hogy kértek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/ fiúk ti hogy kértek randit egy lánytól?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember kért már randit, viszont 1 ember kivételével mindegyik szerencsétlenkedett. Tőlem kérdezik, hogy mikor és hova menjünk. Ez nem a férfi dolga? Szeretne megismerni. Akkor az ő dolga lenne elmondani, hogy ekkor és itt találkozunk, ha neked is megfelel, aztán beülünk egy kávéra/ sütire stb. Ez engem annyira frusztrál, hogy tőlem várják az alternatívákat.
2016. okt. 25. 19:31
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Fiuk, ne vegyetek sertesnek:-)

Tenyleg jobb, ha a fiu javasol helyet. Mar csak azert is, mert jellemzoen o fizet elso alkalommal (en mindig folajanlom, h beszallok, de nem volt meg olyan elso randim ahol a ferfi ezt elfogadta volna.)

Es pontosan azert nem szeretek en elsore helyet javasolni, mert o hiv el, o hiv meg, o dontse el, milyen stilusu helyre szeretne vinni. Dontse el, h vacsizni, csak egy sutire vagy csak egy pohar borra.

Neten ismerkedem, es pont most jatszottam ezt vegig ket emberrel.

Az egyik megirta, hogy elmegyek-e vele a kovetkezo heten a kedvenc cukraszdajaba ami xy. Mondtam, higy koszi, igen. Elmentunk, most lssz a kovetkezo talink holnap:-)

A masik ossze-vissza varialt, hogy talizzunk, de nem is tudja hol, en mit javaslok. Mondtam neki, hogy merre dolgozom. Mondta ho

gy azt a kornyeket utalja. Utana szoba jott masik ket hely. Az egyik draga volt szerinte a masik mittudomen. Abban maradtunk, hogy o meg gondolkodik es majd eloall valamivel. Majd 2 nap mulva megkerdezte, hogy szerintem hova menjunk... de mondtam hogy nekem mar targytalan:-)

2016. okt. 30. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!