Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ fiúk ti hogy kértek randit egy lánytól?
Fiuk, ne vegyetek sertesnek:-)
Tenyleg jobb, ha a fiu javasol helyet. Mar csak azert is, mert jellemzoen o fizet elso alkalommal (en mindig folajanlom, h beszallok, de nem volt meg olyan elso randim ahol a ferfi ezt elfogadta volna.)
Es pontosan azert nem szeretek en elsore helyet javasolni, mert o hiv el, o hiv meg, o dontse el, milyen stilusu helyre szeretne vinni. Dontse el, h vacsizni, csak egy sutire vagy csak egy pohar borra.
Neten ismerkedem, es pont most jatszottam ezt vegig ket emberrel.
Az egyik megirta, hogy elmegyek-e vele a kovetkezo heten a kedvenc cukraszdajaba ami xy. Mondtam, higy koszi, igen. Elmentunk, most lssz a kovetkezo talink holnap:-)
A masik ossze-vissza varialt, hogy talizzunk, de nem is tudja hol, en mit javaslok. Mondtam neki, hogy merre dolgozom. Mondta ho
gy azt a kornyeket utalja. Utana szoba jott masik ket hely. Az egyik draga volt szerinte a masik mittudomen. Abban maradtunk, hogy o meg gondolkodik es majd eloall valamivel. Majd 2 nap mulva megkerdezte, hogy szerintem hova menjunk... de mondtam hogy nekem mar targytalan:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!