Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak/ fiúk ti hogy kértek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/ fiúk ti hogy kértek randit egy lánytól?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember kért már randit, viszont 1 ember kivételével mindegyik szerencsétlenkedett. Tőlem kérdezik, hogy mikor és hova menjünk. Ez nem a férfi dolga? Szeretne megismerni. Akkor az ő dolga lenne elmondani, hogy ekkor és itt találkozunk, ha neked is megfelel, aztán beülünk egy kávéra/ sütire stb. Ez engem annyira frusztrál, hogy tőlem várják az alternatívákat.
2016. okt. 25. 19:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%

19:

A büdös életben nem voltam még autóval randizni. Randizni mindig gyalog megyek, vagy tömegközlekedéssel. Sem én nem ültettem be senkit a kocsimba, se más engem az övébe.

Randizni pedig általában a belvárosban szokás, ahol sok ember van. A folyóparton, a történelmi városnegyedben, a főtéren, egy parkban, a nyüzsgő főutcán sétálva, vagy beülve egy helyre, stb. Nyilván nem a paneldzsungelben, a gettóban, vagy a cigánysoron lesz a randi.

"Igenis, mondja meg, meg kell néznem, hogy jutok el oda"

TE ÉRTED mi a különbség aközött hogy valahol találkozunk és aközött hogy valahol a randit töltjük? Pl találkozunk egy híres, a városban mindenki által ismert téren, aztán onnan elmegyünk sétálni valamerre? TEHÁT NEM OTT TÖLTJÜK HELYILEG A RANDIT, AHOL TALÁLKOZUNK. Az csak egy találkozó pont, onnan meg egyből elindulunk sétálni valamerre, vagy elindulunk a helyre ahová beülünk.

Vagy azt várod, hogy így leírja neked valaki:

"Szia! Az a tervem, hogy találkozunk X téren a szobornál. Aztán elmegyünk sétálni a közelbe a folyópartra 1 órát, aztán meghívnálak egy italra a kedvenc beülős helyemre, Y pubba, ott pedig töltenénk 2-3 órát ha neked is jó." - Mert nem hiszem el hogy ez így van.

2016. okt. 25. 20:50
 22/31 anonim ***** válasza:
18-as. Személyeskedéssel semmire nem mész. Az hogy te kit hova és hogyan ... hurcolsz a te dolgod.
2016. okt. 25. 21:10
 23/31 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem elvárható, de imádnám, ha tudnám előre, hogy mit tervez.
2016. okt. 25. 21:27
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Fraszt kapnek attol, ha nem tudnam elore a programot, ez kapcsolatban oke, neha, meglepinek de randin nem.

Nalunk kb ugy nezett ki az elso randink, hogy a baratom javasolt egy helyet de reggelre mire talalkoztunk kideritette, hogy az csak kesobb nyit igy mondtam, hogy akkor legyen Costa mert az itt van kozel es tuti nyitva van, igy tulajdonkepp en dontottem vegul is, hogy hova megyunk.

Nem varom soha a paromtol, hogy minden helyzetben iranyitson es azonnal tudja mindenre a megoldast, nem egy szerencsetlen ozike vagyok akinek fogalma sincs semmirol es csak szajtatva varja, mig az okos, hos ferfi mindent kitalal :D

2016. okt. 25. 21:56
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Beviszed random egy kávézóba ahol lehetőleg nem az exe a pultos. Egyébként mi abban a határozatlan, ha megkérdezed, hogy mit szeretne? Én nemrég beszéltem egy csajjal igaz nem randi helyekről csak szimplán, hogy mik vannak a városban és totál ellentétes véleményünk volt a helyekről. Még jó, hogy nem egy randira hívott lánnyal jártam így, szép lenne, ha úgy kezdődne, hogy az általam mondott helyeket ki nem állhatja.
2016. okt. 25. 23:38
 26/31 anonim ***** válasza:
27%

22-25

De miért van az hogy a valóságban ti vagytok elképesztő kisebbségben?

Aki 16-24 éves lányokkal randizom sosem rinyálnak hogy nem lettek megkérdezve ezekről.

Sőt a legtöbb lányból még mosolyt is kicsal ha 1 óra sétálgatás után azt mondom menjünk el egy helyre és meghívom valamire, aztán mikor rákérdez azt mondom "az legyen meglepetés"

Értem amúgy hogy ti miről beszéltek csak hát ilyen még a valóságban sosem volt velem, amit ti mondtok

2016. okt. 26. 00:14
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég konzervatív vagyok ilyen téren, sztem a kezdeményezés legyen a ffi dolga, de ez már tényleg sok, hogy ha már megkérdez téged, akkor fúúúú atttttyááááám de töketlen lúzer, kisfiú, stb. Nekem az is jó, ha engem kérdez, az is jó, ha felajánl vmit. Ha x randi után is mindig tőlem várja el azt, hogy eldöntsem, hova menjünk, mit csináljunk, mert lusta ő is kitalálni vmit... de első randin én ezt kedves gesztusnak tartom, hogy megkérdez, hogy biztos olyan helyre menjünk, amit szeretek és ahol tetszik a hangulat és biztonságban érzem magam. Ami kizárt nálam, ez a "legyen ez meglepi" dolog... első randin, főleg ha a srác még idegen nekem, nem megyek olyan helyre, amiről nem tudom, hol van, hogyan tudok onnan hazajutni egyedül is... a mai világban óvatosnak kell lenni sajnos.
2016. okt. 26. 09:09
 28/31 anonim ***** válasza:
Én először megkérdezem ha azt mondja ,h mindegy akkor felajánlok valamit. Az szokott zavarni ha megkérdezem, hogy nincs-e kedve meginni velem egy kávét és erre az a válasz, hogy nem szereti a kávét. Mindketten tudjuk ,hogy nem borítanám rá az asztalt ha teát rendelne de nem ad egyenes választ. Most semmiségnek hangzik de nagyon jellemző ezért mondom ,h válasszon ő helyet mert nekem tökmindegy mert én ne ma kávé miatt mennék hanem a lány miatt!
2016. okt. 26. 11:27
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
28-as, én sem szeretem a kávét, de van annyi eszem ilyenkor, hogy megjegyzem, hogy "ha kicsrélhetjük teára, akkor jó lesz" :D.
2016. okt. 26. 11:29
 30/31 anonim ***** válasza:
29-es Na akkor ez már egy jó nap, végre találtam valakit aki hozzátenné :D reménysugár vagy!
2016. okt. 26. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!