Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ fiúk ti hogy kértek randit egy lánytól?
19:
A büdös életben nem voltam még autóval randizni. Randizni mindig gyalog megyek, vagy tömegközlekedéssel. Sem én nem ültettem be senkit a kocsimba, se más engem az övébe.
Randizni pedig általában a belvárosban szokás, ahol sok ember van. A folyóparton, a történelmi városnegyedben, a főtéren, egy parkban, a nyüzsgő főutcán sétálva, vagy beülve egy helyre, stb. Nyilván nem a paneldzsungelben, a gettóban, vagy a cigánysoron lesz a randi.
"Igenis, mondja meg, meg kell néznem, hogy jutok el oda"
TE ÉRTED mi a különbség aközött hogy valahol találkozunk és aközött hogy valahol a randit töltjük? Pl találkozunk egy híres, a városban mindenki által ismert téren, aztán onnan elmegyünk sétálni valamerre? TEHÁT NEM OTT TÖLTJÜK HELYILEG A RANDIT, AHOL TALÁLKOZUNK. Az csak egy találkozó pont, onnan meg egyből elindulunk sétálni valamerre, vagy elindulunk a helyre ahová beülünk.
Vagy azt várod, hogy így leírja neked valaki:
"Szia! Az a tervem, hogy találkozunk X téren a szobornál. Aztán elmegyünk sétálni a közelbe a folyópartra 1 órát, aztán meghívnálak egy italra a kedvenc beülős helyemre, Y pubba, ott pedig töltenénk 2-3 órát ha neked is jó." - Mert nem hiszem el hogy ez így van.
Fraszt kapnek attol, ha nem tudnam elore a programot, ez kapcsolatban oke, neha, meglepinek de randin nem.
Nalunk kb ugy nezett ki az elso randink, hogy a baratom javasolt egy helyet de reggelre mire talalkoztunk kideritette, hogy az csak kesobb nyit igy mondtam, hogy akkor legyen Costa mert az itt van kozel es tuti nyitva van, igy tulajdonkepp en dontottem vegul is, hogy hova megyunk.
Nem varom soha a paromtol, hogy minden helyzetben iranyitson es azonnal tudja mindenre a megoldast, nem egy szerencsetlen ozike vagyok akinek fogalma sincs semmirol es csak szajtatva varja, mig az okos, hos ferfi mindent kitalal :D
22-25
De miért van az hogy a valóságban ti vagytok elképesztő kisebbségben?
Aki 16-24 éves lányokkal randizom sosem rinyálnak hogy nem lettek megkérdezve ezekről.
Sőt a legtöbb lányból még mosolyt is kicsal ha 1 óra sétálgatás után azt mondom menjünk el egy helyre és meghívom valamire, aztán mikor rákérdez azt mondom "az legyen meglepetés"
Értem amúgy hogy ti miről beszéltek csak hát ilyen még a valóságban sosem volt velem, amit ti mondtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!