Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ fiúk ti hogy kértek randit egy lánytól?
Tudod mi ezzel a baj? Hogy ők rendesek akarnak lenni, hogy a Te igényeid érvényesülhessenek? Ez miért baj?
Ha mondana valamit, akkor az lenne a baj, hogy "a szemét milyen szar helyre akar vinni, übergáz, rögtön erre gondolt, biztos azért akar oda, mert olcsójános" stb.
Én sem értem mi azzal a baj ha kikéri a véleményed végtére is mindig az a bajorok ha semmiben sem kérjük ki a véleményeteket
Most én azt mondom neked d.u 2-kor találkozunk itt és itt és ezt és ezt csináljuk függetlenül attól hogy neked megfelel az időpont és a helyszín
Ez semmiképpen sem szerencsétlenkedés
23/F
Ezzel az a gikszer, hogy nekem tényleg abszolúte tökmindegy, egyedül az olyan helyek kizártak, ahol 2000 egy kávé, vagy pont az ellenkező véglet az 50 forintos barna forgács csatornavízben. Meg ahová még nem mennék azok a zajos, forgalmas helyek, illetve ahol ilyen "Manyi nénnye a pútos" piaci kofa stílusban beszélget a "törzsvendégekkel" és ezt kellene hallgatni.
De ki szólt itt a szidásról? :D Nem hiszem, hogy annyira el lehet rontani egy cukrászdát vagy egy kávézót vagy bármi mást. :D
Igen, kicsit szerencsétlennek érzem, ha valaki nem veszi kezébe az irányítást. Ha egy barátnőmmel akarok találkozni, akkor sem tőle várom, hogy ő mondja meg, hogy hova menjünk. Hanem 4-kor találkozzunk a kávézó előtt és ennyi.
Én is utálom az ilyen töketlenkedőket, akik a másiktól várják a megoldást. Ez a határozatlanság nálam se nyerő.
Szerintem ez annak a dolga, aki elhívja a másikat, legyen az a férfi vagy nő.
Most az tényleg jobb, ha odamegy, elhív, igent mondasz és megkérdezd hová, ő meg mond valami szart ami neked nem tetszik, ellenkezel mire ő közli, hogy "de igen úgy lesz, mert én ezt találtam ki és nem érdekel, hogy nem tetszik" ?
Nem tudom ide eddig milyen férfiak válaszoltak :D
Szerintem 50-nél több lánnyal voltam már az életemben randin és sosem kérdeztem azt hogy hová akarnak menni. Megbeszéltünk egy mindkettőnknek jó időpontot és megmondtam hogy hol találkozzunk. Ezen kívül max telefonszámot cseréltünk még. Onnantól én irányítottam hogy hova megyünk és mit csinálunk és ezzel senkinek nem volt baja.
Nem tudom egyeseknek miért kell töketlenkedni azzal, hogy megkérdezik a lányt is. Neki nincs szája? Ha akar valami konkrét helyet vagy időt, majd elmondja. Ha meg nem, akkor vedd észre a lábaid között hogy neked vannak a tökeid kettőtök közül és legyél egy kicsit dominánsabb, ne mismásoló, kéztördelő, töketlenkedő gyerek.
KérdezŐ: Úgy szoktam randit kérni, hogy kb azt mondom: "Arra gondoltam találkozhatnánk valamikor majd kettesben is". Ha azt mondja igen, akkor javaslok helyet és időt ÉN, aztán ha talán az idő nem jó, akkor egyeztetünk egyet ami jó mindkettőnknek. Utána meg olyan helyekre megyünk és azt csináljuk, amit én mondok. Egy nő sem tiltakozott még kb soha.
Bocs srácok, általában nem szoktam csak úgy a nők pártját fogni, de ti elképesztően töketlenkedőnek tűntök a válaszaitok alapján (1,2,4,5,6-os válaszolók)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!