Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/ fiúk ti hogy kértek randit egy lánytól?
"Ez engem annyira frusztrál, hogy tőlem várják az alternatívákat."
Így van, mégis mit képzelnek a férfiak, hogy neked a kisujjamad is meg kelljen mozdítani, amikor MINDEN a férfi dolga. Jól mondom?
9:
Te jól vagy? :D Egy dolog, hogy te vagy az irányító, a domináns, de ez nem azt jelenti hogy egy szemellenzős, kompromisszumra képtelen idióta vagy :D
Mondd meg te, hogy mikor és hol találkozzatok, hová menjetek, mit csináljatok. De ha neki vannak ellene kifogásai, attól még legyél nyitott a változtatásra.
Pl nekem volt olyan, hogy elvittem volna a lányt egy kellmes, beülős bárba beszélgetni. De ő azt mondta hogy nem iszik. Úgyhogy nem erőszakoskodtam, hanem inkább elvittem egy cukrászdába. Ennyi.
Vagy volt hogy szívesen sétáltam volna, de ő azt mondta hogy fázik, úgyhogy elvittem egy kellemes beülős helyre egyből. Én mondtam hogy hová menjünk, de figyelembe vettem amit ő mondott. Ééérted?
Az hogy domináns és irányító vagy, nem egyenlő azzal, hogy kompromisszumképtelen zsarnok vagy. Hanem csak hogy te hozod a döntéseket, de ha neki van ellenvetése, akkor azért próbáltok alkalmazkodni egymáshoz.
9-es válaszoló! Nem azt mondtam, hogy a férfi olyan határozott legyen, hogy ne engedjen semmiből. Igenis legyen rugalmas, ha a nőnek az nem tetszik, akkor változtat, nem besértődik.
10-es válaszoló! Köszönöm! :D
Nem azt mondtam, hogy erőltesse rám az akaratát, hanem legyen annyira határozott, hogy legyenek ötletei. Ne csak várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön..
8-as voltam.
Aha ez fasdfza. Aztán ha megmondod mi legyen a program pár nappal előtte.... jajj khhm.. izé ööö nem megyünk inkább máshova? Vagy ajánlasz Te alternatívát ... de héát óóó az meg nem az ő ízlése.... ő X szeretne... aha jó .. találd ki te de igazából azt kell kitalálnod ,hogy ő mire gondolhat... megkérdezte???? MEG MERTE KÉRDEZNI?? TŐLEM?? Hogy lehet ennyire töketlen valaki... ilyen ember nem kell.... önállótlan... egy csepp kreativitás sincs benne... mindent tőlem vár.. de hát mindenki tudja... AZ A FÉRFI DOLGAAA!!!! ... Nekem ilyen nyámnyila ember nem kell....
XDDD No comment, az erő legyen veletek. Ha a koala köp van idő elsétálni míg a vakond elő nem bújik az odvas tölgy kérge alól.
17:
De nem érted, hogy én pl életemben kb több mint 50 nővel randiztam és még soha nem kaptam egytől sem olyan kommenteket, mint amiket te itt leírtál?
Amúgy meg nem kell megmondani a programot napokkal előtte! Miért kéne? Annyit beszéljetek meg, hogy hol találkoztok és mikor. Onnantól kezdve meg oda viszed őt, ahová akarod.
Most mondok egy nagy titkot neked a nőkről: Még kicsit élvezik is, ha nem tudják előre hogy hová viszed őket pontosan és lesz az egészben egy kis (pozitív) meglepetés is. Pl hogy merre mentek sétálni, vagy melyik beülős helyre/cukrászdába viszed őket.
Bocs, de tényleg csak azt látom hogy tököt kellene növesztened, mert nekem még férfiként is nagyon ronda, amilyen gondolkodásod van az életről és a nőkről.
"Onnantól kezdve meg oda viszed őt, ahová akarod."
Sikítanék, mint egy banshee. Olyan meg nincs, hogy előtte nem mondom el valakinek, hogy hova megyek. Mi van, ha tényleg oda visz, ahova akar? Idegen emberek autójába meg nem ülök be.
Igenis, mondja meg, meg kell néznem, hogy jutok el oda. Ha nem tudom, hova visznek, nem megbizserget, hanem pánikrohamot kapok.
Én ha elhívom, akkor tudom már előre, hogy hova viszem, milyen helyre, nem kérek tőle alternatívákat.
Viszont az időpontot sokszor rábízom a nőre, mert nem akarom sürgetni, illetve nem akarom, hogy azzal a kifogással jöjjön, hogy neki pont akkor nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!