Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg egy csúnya kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy csúnya kövér férfinak is5pár hónapon belül lenne átlagos barátnője ha tenne érte?

Figyelt kérdés
Csomó haverom ezt mondja hogy egy csúnya férfinak csak azért nincs barátnője mert hisztizik otthon a net előtt és így nem is lesz mert ha tenne is érte valamit hogy legyen barátnője akkor már rég összejött volna 1-2 hónapon belül egy átlagos lány
2016. okt. 24. 12:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A pontozásoból látszik mennyire empatikus az emberiség (semennyire sem)
2016. okt. 24. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

Az empátia nem azt jelenti, hogy simogatjuk valakinek a buksiját, hogy "jól van, tudjuk, hogy csúnyán elbánt veled a sors/az élet/a nők/a társadalom, te természetesen semmiben nem vagy hibás, passzív áldozat vagy csupán, aki majd megkapja, amit akar, ha már eleget siránkozott érte".

A kérdésre visszatérve, ha tesz érte (elkezd sportolni, igényesebben öltözködik, elmegy fodrászhoz, szóba elegyedik lányokkal és megtanul flörtölni stb.), nem feltétlenül lesz barátnője pár hónapon belül, de az esélyeit jelentősen megnöveli. Van olyan haverom, aki 30 feletti szűz volt, kövér, átlagos arcú és kicsit nehézkes felfogású, mégis összejött egy lánnyal, akivel jól elvannak már évek óta.

2016. okt. 24. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Valamelyik amerikai elnök mondat egyszer:

"Nem hiszek a végzetben, ami bekövetkezik, akármit teszünk is. de hiszek abban a végzetben, ami bekövetkezik, ha semmit sem teszünk." - szerintem jó idézet, gondolkodj rajta.

2016. okt. 24. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem eltérő a gondolkodásotok. ők a tegyen érte alatt nyilván értik azt is, ami szerinted már túlzás.
2016. okt. 24. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Annak meg, aki a betegségét adta elő: nem tudom, mi a bajos, és hoyg jön a csajozáshoz, mert bármit elő lehet adni gyógyíthatatlannak, a hajhullást is. Nekem nagyon súlyos gerincbetegségem és csontbajom van, kb. 10 év múlva tolószékes leszek, gyereket kihordani max tolószékben fogok tudni, de az se valószínű. Én emiatt el vagyok tiltva a sportok jelentős százalékától (nem emelhetek súlyokat, nem ugorhatok, nem felülésezhetek, nem futhatok, nem terhelhetem a gerinc melletti izmokat stb.). felmentett voltam tesiből, képzelheted, hogy nem vagyok sovány. És tudod mit? Feltalálták már a mozgássérülteknek való fogyó programot, még a mi falunkban is van ilyen edzőterem, pedig max 5000-en laknak itt. Nem tudom, mi a betegséged, de nekem is van még több is ezen kívül, de a dolgokra van megoldás. Életem első udvarlóját gyógytornán ismertem meg.
2016. okt. 24. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!