Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen rengeteg 30-körüli szingli nő mostanában? Mit lehet ellene tenni? Nekik nincs szükségük sexre sem semennyire?
"olyat főzöl amit mindenki megeszik és jóllakik,egyszer az egyik -másszor a másik családtag kedvencét"
Ez meg... egyszer ennek teszel a kedvére, másszor annak... nem az lenne a kompromisszum, hogy egyszer te főzöl, egyszer én?
"nem az lenne a kompromisszum, hogy egyszer te főzöl, egyszer én?"
Az nem kompromisszum, ha úgy egyezünk meg, hogy te egyszer főzöl egy héten, én pedig hatszor?
Ha az egyik szeret főzni... Úgy is meg lehet állapodni, hogy az egyik főzik, a másik meg mosogat.
Magamból indultam ki, meg a férfiakból. Ugyanannyira nem szeretek főzni, mint egy férfi. Így a kompromisszum az, ha mindketten egyenlően szenvedünk.
A kompromisszum mindig a két embertől függ. Nem értem, mire akartál ezzel kilyukadni.
Komolyan... ennyi sótlan, nyavalygó, kákán is csomót kereső nőt, mint ami itt van.
még 10 hozzászólást elolvasok, és komolyan felvágom az ereim, hát semmi sem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!