Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok beletörődni, hogy közel 50 éves vagyok?
Hat nem tudom, Te milyen 40 es noket ismersz.
En 40 vagyok, de harmincas pasik rohangasznam utanam:-)
Szokjál hozzá... rajtuk is van lyuk.
Elb_sztad az életedet, szó szerint, se család, se kapcsolat - és most, hogy öregszel kiderült, hogy ez időben véges játék.
De még most se térnél valami emberi formához, hogy feleség, gyerek, hanem jól kinéző alkalmi nőket hajkurászol olyanok meg nem elérhetőek - és jó messze még az impotencia.
Aki a saját kárából se tanul, azon ki tudna segíteni?
Igyekszem megbarátkozni a gondolattal, de... izé...
Hogy akarhatnék már ilyenkor gyereket? Felnőtt gyerekei vannak már az én korosztályomnak, de soknak már unokái is. Elég, ha a nőnek van, meg amúgy sem akarnak már szülni 40 évesen ők se.
Nincs itt semmi elb_szva, jó volt ez így nagyon, de már jó lenne a hátralévő 30 évben egyetlen nő mellett felébredni. Hajkurászhatnék alkalmi nőket, de már meguntam azt is. Nem tűnt fel, hogy tanultam, és változtatni szeretnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!