Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan hozzam ki magam a depiből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam ki magam a depiből?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek valakit, de nem lehetek vele együtt, az okat most nem reszleteznem. De egyfolytaban ra gondolok es nagyon nehez tultennem magam ezen. Mit tehetnek, hogy elfelejtsem, és másokkal is tudjak ismerkedni ?

21/n

2016. okt. 22. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanebben a helyzetben vagyok férfiként, azzal megfűszerezve, hogy nem csak én vagyok szerelmes viszonzatlanul egy lányba, hanem ráadásul egy másik lány meg belém van zúgva, amit meg én nem tudok viszonozni. Szóval dupla kín. Végül mindkettőjükkel megszakítottam a kapcsolatot, más megoldás nincsen, talán az idő segít.
2016. okt. 22. 20:08
 2/9 A kérdező kommentje:
azert valamilyen szinten megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben, koszonom a válaszod
2016. okt. 22. 20:12
 3/9 Titusztitusz ***** válasza:
27%
Szerintem ez esetben nem sokmindent tehetel...Ez a kereszt valszeg el fog kísérni egész életedben...(Bocsi ha most elkeserítettelek egy kicsit...)
2016. okt. 22. 20:17
 4/9 A kérdező kommentje:
semmi gond, igazabol a tudataban vagyok, mert nagy dolgot vesztettem vele, de próbálok túllépni, csak még nem konnyű
2016. okt. 22. 20:19
 5/9 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Amúgy miért nem lehetel együtt az illetővel? És miért nincs esély ezen változtatni?
2016. okt. 22. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

Probald meg ne hianykent felfogni, hogy o nincs, hanem gondold at, hogy mi mindent tett hozza az eletedhez.

Ha a negativ gondolataid pozitivba forditod at, konnyebben megemeszted.

Ez nem egyszeru es sok idot vesz igenybe, es lehet, hogy utana is sokat gondolsz majd ra, ez ne ijesszen meg!

Kitartast es sok sikert a befektetett energia megterulesehez!

U.I.: Keress uj hobbit es utazgass, viszonylag olcson el lehet jutni hosszabb utakra is! Ott ismerkedhetsz es vilagot is latsz egyben!

2016. okt. 22. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Foglald

El

Magad!

Ennél jobb tanácsot nem tudok.

2016. okt. 22. 21:14
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat :)
2016. okt. 22. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
Én is teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok, csak fiúként. Nagyon rossz érzés, mert akármibe kezdek mindig csak Ő jár a fejemben, sokszor éjjel is vele álmodok. Tudom nem nagy segítség, de talán valamelyest megnyugtat, hogy van egy sorstársad.
2016. okt. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!