Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szeret, most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig volt pár randim egy lánnyal, aztán tovább mélyült a kapcsolatunk ő 21 én 25. Aztán volt egy csúnya összeveszésünk és elcsattant egy két pofon. Azt mondta ezek után látni sem kíván, erre elmentem hozzá és megvertem végül volt egy békülős szex is. Tudom nincs a tettemre mentség, nagyon szégyellem is magam, nem tudom szeret-e még vagy csak a hiány hozta ki nála ezt a dolgot. Nem tudom mi tévő legyek.

2016. okt. 22. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
9%

nem kell egynél lehorgonyozni..

majd kiderül mit akar, addig nézz mások után ;)

2016. okt. 22. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, de úgy érzem beleszerettem és ő is élvezi velem a szexet, csak nagyon összetudunk veszni...
2016. okt. 22. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Keress fel egy pszichológust, mert sem a fizikális, sem a verbális, sem az érzelmi "verés" nem elfogadható egy férfi részéről.

33F

2016. okt. 22. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Tehat, megverted es utana megy a csodalkozas, hogy nem szeret teged? :"D orulj, hogy nem jelenett fel, te istenbarma, es inkabb huzza meg magat a te hanyadek novero fajtad... vagy ha eros akarsz lenni, akkor ajanlok felolvasni valami szelsojobbos buzdito beszedet a nyockerbe' este 11-kor, es majd ott legyel eros gyerek.... :"D.
2016. okt. 22. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Te mekkora egy féreg vagy, hogy megmertél ütni egy lányt, ''

Azt mondta ezek után látni sem kíván, erre elmentem hozzá és megvertem '' Egy utolsó ember tesz ilyet, tudod? Erőszakoskodsz főleg egy nővel? És még van bőr a pofádon ezek után megszólni őt xD istenmkém

2016. okt. 22. 16:04
 6/9 A kérdező kommentje:
De úgy élvezi a szexet, ha közben ököllel ütöm, most mit tehetek? Néha ő kéri a nevelést
2016. okt. 22. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be egy pszichiátriára sürgősen mert ennek így rossz vége lesz!
2016. okt. 29. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Pár randi után tuti nem szeret,így meg pláne ha agyba-főbe verted.Se ggfej!
2016. okt. 29. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet S/M függő a lány izgatja ha verik....Undoritó vagy kérdező
2016. okt. 29. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!