Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ha nem szeret, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha nem szeret, és nem érdeklem, akkor miért nem hagy békén? Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
A randikról mindig késik, nem veszi figyelembe amit én is szeretnék. Már többször is leakartam zárni ezt az egészet, és el is mondtam neki hogy ennyi volt, de utána visszakönyörgi magát.
2016. okt. 1. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem a személyed érdekli őt, csak a puncid.

Magyarul meg akar kapni, de a körítéseket ki szeretné hagyni...

2016. okt. 1. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:

az első kommentet még kiegészítem:

ha ilyen határozatlan vagy, hogy hagyod, hogy visszakönyörögje magát, mivel te magad se tudod, hogy mit akarsz valójában, akkor meg is érdeled, amit kapsz.

ja, és nem a másikat kéne hibáztatni, néztél már magadba?

2016. okt. 1. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy én is hibás vagyok, naiv vagyok.
2016. okt. 1. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Hányszor kérdezed már meg?
2016. okt. 1. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyet mondok, nagyon sürgősen felejtsd el, nem érdemes ilyen pasival foglalkozni. Sajnos,mi nők hajlamosak vagyunk, főleg, ha érzünk valamit, vagy bejön az illető, de könyörgöm,aki így viselkedik el kell hajtani...

Tudja, hogy úgy is megbocsátasz neki, ezért csinálja, elérhető vagy neki, lehet ezt naivságnak hívni, de ne engedj neki,keress mást. :)

2016. okt. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!