Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nem erőltet semmit, az azt jelenti, hogy nem érdeklem, vagy épphogy nagyon komolyan gondolja?
Szerintem teljesen korrekt volt veled! Nem értél rá -> nem erőltette rád magát. Adott teret, hogy rendbe szedd magad körül a világot.
Én a helyedben vagy jelezném neki, hogy most már készen állsz rá, vagy bevállalós vagy, akkor elhívhatnád randizni te!
Szerintem ez a fönti eset azt jelentette, hogy odafigyelt az igényeidre és annak megfelelően reagált.
Szerintünk kérdezd meg tőle !?
Mi nem tudhatjuk, hogy ő addig mit csinált, te mit csináltál, stb.
Kommunikáljatok!
Ha a visszautasítás ellenére még mindig beszélget veled, akkor nyilván fog veled találkozni, ha elhívod. Ha nem érdekelnéd, akkor már rég nem beszélne veled. A találkozásról azért nem beszél, mert korrekt srác. Felfogta, hogy visszautasítottad és nem akarja értelmetlenül megalázni magát.
Arra valóban nem érdemes várnod, hogy majd újra szóba hozza a találkozást, hiszen visszautasítottad. Ha szeretnél tőle valamit, innentől kezdve neked kell kezdeményezned.
Ugyanilyen helyzetben vagyok, mint a fiú.
Számomra egyértelmű, hogy érdekled őt, de rád bízta, mikor engeded be az életedbe jobban. Tehát neked kell jelezned, hogy most már nyitott vagy felé.
Hm...csak hogy tudjam, mire számítsak: nektek mennyi idő telt el aközött, hogy nem beszél többet a randiról a fiú és hogy már szeretnél találkozni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!