Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem volt még párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még párkapcsolatom, senki sem szeret, nincs egy szál életkedvem sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valami nagyon elcseszett ember lehetek, ha senki sem képes megszeretni, tisztelni, becsülni. Minden pasi magasról lesz@r. A randikon minden rendben van, de aztán még is alig-alig keresnek engem. A külsővel pedig ne gyertek, mert mindenkinek más tetszik, illetve ha elhívtak randizni külsőre biztos tetszhettem nekik. Depressziós is vagyok emiatt, már sokszor életkedvem sincs. Troll, rosszindulatú hozzászólók kíméljenek, így is rosszul érzem magam, nem hiányzik hogy még itt is lehordjanak.
2016. aug. 25. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Neked legalább vannak randijaid.

27/F

2016. aug. 25. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokat érek vele, ha kapcsolatot meg senki nem akar. Mindegy lenne nem is hívnának randizni.
2016. aug. 25. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Kezdj valamit az életeddel. Foglald le magad. Más is ezt teszi, hidd el napi 10-12 óra munka és nem lesz kedved a pasikra gondolni.
2016. aug. 25. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Ne párkapcsolatot akarj, hanem társat!

Remélem érted, hogy mi a különbség a kettő között...

A rinyával meg semmire sem mész, senki nem fog hozzád vágni egy pasit!

2016. aug. 25. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy a személyiségedben, vagy a viselkedésmódodban van a probléma, de az is könnyen megeshet, hogy szimplán csak zsinórban peches voltál és nem olyan pasikat fogtál ki akik számára érdekes vagy. Tudom, hogy ez nehéz dolog és bár én nem éltem át hasonlót, így én nem tudok neked tapasztalatból beszélni, de ne keseredj el, mert senkit sem az határoz meg, hogy mennyire szerencsés a párkapcsolatok terén. Az, hogy nem jött még össze egy kapcsolat egyáltalán nem jelenti azt, hogy elcseszett ember lennél aki még az életre sem érdemes. Én azt tanácsolnám, hogy először barátokat szerezz, ne felületes kapcsolatokat, hanem tényleg igazi barátokat akik támogatnak, szeretnek és meg tudnak vigasztalni, ha épp emiatt magad alatt vagy. Ha nem görcsölsz rá és nem stresszeled magad miatta akkor egyszer úgy is találkozol majd olyannal aki megbecsül, de ne ez legyen az életcélod és tudd enélkül is élvezni az életedet, mert ha folyton csak ezen keseregsz akkor elmegy melletted az élet és ez nem vezet sehová.
2016. aug. 25. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Újra leírom. Attol, hogy megkerdezed 3x egy heten es semmit nem teszel azert, hogy megismerd magad jobban, illetve valtozas legyen, nem lesz mas eredmeny.
2016. aug. 25. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én átérzem a helyzeted, bár nekem voltak már barátaim. Megyünk együtt pasizni? :D
2016. aug. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!