Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen élethelyzetben mit ajánlanátok, hogy hogyan és hol ismerkedjen egy férfi?
27 éves vagyok. Egy kisvárosban dolgozom javarészt idősebb munkatársakkal és egy eldugott kis faluban lakom. Egyik helyen sem tudok korosztályombeli lányokkal ismerkedni, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nincsenek.
Régebben nagyon sokat jártam társaságba a barátaimmal, viszont ők már elköltöztek vagy megházasodtak. Magyarul nincs kivel és nincs hova eljárnom.
Fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, hogy ez változzon. Tudom, hogy valami drasztikusabb lépésre lenne szükségem.
Stabil egzisztenciával rendelkezem, már csak egy szerető társra lenne szükségem. :)
Hogyne oldaná meg a problémát? Egy nyüzsgő nagyváros, ahol ezerféle hobbitevékenységnek lehet hódolni? Egy faluhoz képest?
Én, ha ennyire zavarna a helyzetem, elkezdenék interjúzgatni, lehetőleg egy pörgős egyetemváros környéki munkahelyre pályáznék, és ott telepednék meg. Mégiscsak több az élet ott.
10, én nem mondtam, hogy ez semmi.
természetesen ég és föld a különbség - egyedül lenni vagy szeretni valakit, aki viszont szeret.
Egyik sem :)
Hát azért elég nagy elhatározás külön költözni a szülőktől. Új élethelyzet lenne :)
Én is ide lyukadtam ki, mikor gondolkoztam ezen. El kell költözni egy nagyobb városba. Mert a jelenlegi helyzetem ebből a szempontból így meddő.
Nekem kell változtatnom, a helyzet nem fog magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!