Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi lefogy akkor, lesz esélye nőknél, vagy
ugyan az lenne mint kövéren?
Ez sok mindentől függ. Hogyan ismerkedik, milyen a személyisége, kikhez megy oda. Ha csak a top 10-es cicákhoz, és nem kifejezetten jóképű, akkor nem lesz óriási változás a sikerélményekben. Vagy van az a típus, aki ha lefogyna (vagy esetemben, mivel nekem bejönnek a nagyobb darab pasik, az én ízlésemre változtatná magát) sem kellene, mert olyan a személyisége (bunkó, hímsoviniszta, buta pl.).
De lehet olyan is, akinél ez igenis működik.
2016. okt. 21. 09:43
Szerintem egyértelmű, hogy több esélye lenne. Bármilyen hihetetlen, a nőknek is fontos, hogy hogy néz ki a pasi, milyen a teste, mennyire vonzó, és a többi.
Egy kövér férfi pedig a nők többségének egyáltalán nem vonzó, bármilyen jó a személyisége.
Nagyon sok példa van arra, hogy egy kövér srác a "bottal se" típus, aztán lefogy, kicsit kigyúrja magát, és bomlanak utána a nők. Még az arcuk is sokat változik, férfiasabb és helyesebb lesz, mint két hörcsögpofival meg tokával.
2016. okt. 21. 09:58
2016. okt. 21. 10:02
Ha más gond nincs vele, több esélye lenne, nem csak a teste miatt, hanem a fogyása azt is sugallná, hogy kitartó, tesz a céljaiért, nem lusta, hajlandó erőfeszítéseket tenni, ha szükséges, a problémákat nem csak egy legyintéssel intézi el.
2016. okt. 21. 10:49
Ha javul az önképe, akkor javul az önbizalma is, ami többet számíthat mint az hogy hány kiló.
2016. okt. 21. 11:01
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Sokan nagy fogyás után csak még rosszabbak lesznek. Ilyen kinyúlt bőr marad mindenhol, amit ha kiszúrnak akkor egy klasszikust idézve:
[link] 2016. okt. 21. 12:12
Nem feltétlenül lesz kinyúlt bőre annak, aki fogy, persze ha rossz módszerrel fogy valaki, vagy olyan mértékű a túlsúly, akkor lehet, de azért a legtöbb esetben kinyúlt bőr nélkül is le lehet adni a felesleget.
2016. okt. 21. 12:30
Mit értesz az "olyan mértékű" alatt? Írok párat 100,120,140,200... Melyik az ami már sok? A 200 és felette nyílván marad, de mi a helyzet a 120-al?
2016. okt. 21. 12:37
Nekem ez nem működött. Leginkább az arc a lényeg, ami annyira sokat nem változik, legfeljebb, ha nagyon kövér volt az illető. Attól még érdemes fogyni, edzeni, de nem a nők miatt.
2016. okt. 21. 17:48
Nem csak a 100 kg fölöttieket értjük túlsúlyosnak meg kövérnek szerintem. A hirtelen fogyás meg soha nem ad szép eredményt, ezt is fokozatosan kell. Az ilyen fogyi műsorok pont azért nem jók, mert gyors eredményre mennek rá, de azzal meg a szervezet nem tudja tartani rendesen a lépést. Anyukám 1 év alatt adta le a 30kg feleslegét annak idején, és a bőre lekövette a változást, míg ha ezt sokkal gyorsabban éri el, akkor a bőre nem tudta volna lekövetni. Aztán utána visszaszedett valamennyit, de már olyan mértékű elhízása nincs. A fokozatosság miatt könnyebben hozzászokott a megváltozott életmódhoz is.
2016. okt. 21. 18:09
Kapcsolódó kérdések: