Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi vagy üzleti alapon létesülnek manapság a kapcsolatok?
Az utolsó mondatoddal nem egészen értek egyet 10-es.
A testi-lelki vonzalom kialakulásához az egész embert nézzük. Ahhoz meg hozzátartozik, h mit tud/tudott felmutatni, akár anyagi szinten.
Mit hozott ki magából, a képességeiből. Ha idáig esetleg nem sikerült, vannak-e ambíciói, tervei.
Nem mindenkinek elég még a szimpla dugáshoz sem, h ki az illető. :)
A legtöbb sajnos Business - alapon megy, vagy az egzisztencia számít, vagy a külső, vagy " jajj szép / mutatós gyerekeink lesznek" , őt majd elfogadja a család és a barátok.. stb..
De biztos akar normális is, ahol meg van a szerelem / vonzalom..!
Nyilvánvaló, hogy egy kapcsolat üzlet, hiszen mindenki elvár valamit a párjától. Ha nem így lenne, és semmilyen előnnyel nem járna számunkra egy párkapcsolat, akkor mindenki boldogan élne egyedül.
Biztos naiv vagyok, de bennem fel sem merült, hogy ez anyagi természetű elvárásokat jelentene... Nem tudom, hogy a kérdező hogy értette, de én csak a saját attitűdjeim alapján tudok egy kérdésre válaszolni.
# 9: Ezek szerint neked nincs semmilyen igényed egy párkapcsolatban? Jön egy random idegen, beleszeretsz, és azt csinál veled, amit akar? Használhat nyugodtan lábtörlőnek is, mert szerelmes vagy?
Jó, tudom, sokan élnek így. Én nem szeretnék. Igenis vannak - szerintem jogos - igényeim, kb. azt várom el a páromtól, amit én is nyújtok. Azt pedig kikérem a nevében is, hogy szerencsétlen lenne.
A párkapcsolat nem üzlet! Nincsenek elvárások!
Csak abba leszel szerelmes és szeretnél vele kapcsolatban lenni - ehhez megfelelő önismeret kell ill. negatív-pozitív tapasztalatok, melyeket a megfelelő polcra teszel -, aki hasonló, mint Te. ( Elcsépelt, de igaz: hasonló, a hasonlót vonzza. )
Így nem kell elvárnod semmit, csak szeretned lehet :), s hogy miért, mert jó. :))
#18. De, mi a mókus popsijáért kell " megfogalmazni az Igényimet " ??!
ÖNISMERET! Tudom, h intellektuális beállítottságú vagyok, akkor jót sicher, h nem fogok egy favágóba beleszeretni, akinek egyetlen témája, h meló után, hol lehet sörözni. Soroljam még? Nem fogom.
Nem kell megfogalmazni, nem kell elvárni, nem üzlet, és - amin a legjobban kiakadtam - nem lehet előnyöket nézni/várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!