Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szörnyen kettős személyiségem van kapcsolatok terén?
Egyrészről vágyom már egy komoly kapcsolatra, ahol kölcsönösen szeretjük egymást, és megbecsül a pasi, nincsenek örökké drámák. Másrészről viszont nagyon szenvedélyes és perverz vagyok, és ahogyan eddig tapasztaltam, az igazán rendes fiúk visszafogottak az ágyban is sajnos. :(
Emiatt eléggé kínlódom, mert akik tetszenek, azok csak szexet akarnak, akiknek meg én tetszem, azok nem elég vadak. :S
Mi lenne a megoldás?
20L
Vicces, hogy én pont a másik oldalról, de ugyanebben a cipőben járok. Vágyom valakire, akivel lehet komolyabban tervezni és akár közös jövőről beszélgetni, érdemben közös programokat szervezni, de egyúttal az ágyban mindkét fél felszabadultan és jól érzi magát, és megoszthatja a másikkal a perverz vágyait és elengedheti magát. Ilyen ez a világ :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!