Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő amilyen anyukám volt annak idején?
32 éves vagyok és már nagyon szeretnék barátnőt. Jelenleg szüleimmel élek és szerencsére mindent megtesz értem anyukám mint ahogy azt teszi apukámmal is.
Apukám mikor megismerte anyukámat még szüleinél lakott szinten. Anyukám odaköltözött apukámhoz és nagyszüleimhez.
Anyukám kiszolgálta mindent megtett és meg is tesz apukámnak mert szereti.
Én is ilyen nőt szeretnék mint amilyet apukám talált magának.
Van egy lány most aki akarna tőlem valamit és ilyen tulajdonságú az igaz....de sajnos duci olyan 80 kg körüli...
Nézd, te a családi mintád alapján keresel társat, akkor hadd mondjam el, hogy én is az apámhoz hasonló társra vágytam...
Leírom, hogy az én apám hol tartott annyi idős korában, mint amennyi te most vagy...
Kb. 19 évesen a szülői háztól. Pedig igazán remek anyukája volt, gondoskodott az egész családról, de tudod, akkor még volt 2 éves sorkatonaság... rád is rád férne.
21 évesen ismerte meg anyámat, több évnyi udvarlás után költöztek össze. Szülőkkel éltek eleinte, mert nem volt másra lehetőség, de vettek egy telket és építkeztek. 25 éves korára már kétszintes családi háza volt, amit nagyrészt a saját kezével épített fel.
Mindemellett dolgozott és tanult. Korábban nem volt lehetősége, így felnőttként, munka mellett szerzett két diplomát.
32 éves korára már bőven megvoltam én, és a munka, tanulás mellett még a gyerekéről is felelősségteljesen gondoskodnia kellett.
Soha nem esett le a karikagyűrű az ujjáról, ha be kellett segíteni a háztartásba, ugyanis anyám is dolgozott, még ha kevesebbet is, mint apám.
Na, hát nekem meg ilyen a családi mintám, és a férfiakkal szembeni elvárásaimat ez határozza meg. Örülök, hogy a párom nem olyan töketlen alak, mint te!
Érdekes, tegnap még nem akartál barátnőt, kötötted az ebet a karóhoz, hogy jobb egyedül élni szülőkkel, mint barátnővel, és hogy rendszeresen viszel fel csajokat.
Hát, tudod, az a helyzet, hogy az ilyen szorgalmas, dolgos, anyalelkű fehércselédek az első ilyen hazugságnál felképelnek, elmondanak minden disznónak, és sarkon fognak fordulni.
Úgyhogy az a helyzet, tökikém, hogy agglegényként fogsz megposhadni a szüleid nyakán.
a 17es hozzászólóval egyetértek sok mindenben!
lehet hogy találsz ilyen nőt,de azt házvezető nőnek hívják és nem barátnőnek,és fizetni kell a munkájáért!!!
Nem kell válogatni ha már találtál egy lán,fogadd el hogy duci,nem mindenki lehet vékony top modell csaj!
Sok sikert!
Nálunk is úgy van, hogy anyukám szinte erején felül elvégzi a házimunkát, dolgozik és ez mellett 100%-ig kiszolgálja apukámat.
Hát nem tudom... Bizonyos szintig, persze ez mehet, de hogy én ezt nem csinálnám az is biztos.
Ne házicselédnek kelljek, hanem legyünk mindketten egyenjogú felek. Vagyis én ezt a nézetet vallom!
Lehet, hogy találsz ilyen lányt, nem lehet ezt így előre tudni.
De az is biztos, hogy nem fognak érted kapkodni a nők, hogy a kis seggedet nyaldossák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!