Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő amilyen anyukám volt annak idején?
32 éves vagyok és már nagyon szeretnék barátnőt. Jelenleg szüleimmel élek és szerencsére mindent megtesz értem anyukám mint ahogy azt teszi apukámmal is.
Apukám mikor megismerte anyukámat még szüleinél lakott szinten. Anyukám odaköltözött apukámhoz és nagyszüleimhez.
Anyukám kiszolgálta mindent megtett és meg is tesz apukámnak mert szereti.
Én is ilyen nőt szeretnék mint amilyet apukám talált magának.
Van egy lány most aki akarna tőlem valamit és ilyen tulajdonságú az igaz....de sajnos duci olyan 80 kg körüli...
És te is megteszel majd mindent a lányért, vagy csak hátradőlsz és nézed, ahogy kiszolgál..?
Amúgy remélem kamu a kérdés...
Nézd, a párkapcsolat egyfajta üzlet... amennyi értéket te fel tudsz mutatni férfiként, olyan nőre jogosít fel.
Férfias tulajdonságaid a fentiek alapján nem nagyon vannak, inkább egy elkényeztetett nagy gyerek vagy. Férfiatlan férfinak pedig nem jár nőies nő, ebbe törődj bele.
9. Apukám is talált ilyen nőt.
Nem vagyok életképtelen...el tudtam végezni a fogorvosi szakot....Egy jó menő magán rendelőben dolgozok....szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!