Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan nő amilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan nő amilyen anyukám volt annak idején?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és már nagyon szeretnék barátnőt. Jelenleg szüleimmel élek és szerencsére mindent megtesz értem anyukám mint ahogy azt teszi apukámmal is.

Apukám mikor megismerte anyukámat még szüleinél lakott szinten. Anyukám odaköltözött apukámhoz és nagyszüleimhez.

Anyukám kiszolgálta mindent megtett és meg is tesz apukámnak mert szereti.

Én is ilyen nőt szeretnék mint amilyet apukám talált magának.

Van egy lány most aki akarna tőlem valamit és ilyen tulajdonságú az igaz....de sajnos duci olyan 80 kg körüli...

2016. okt. 21. 13:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%

Na, akkor mégiscsak szeretnél barátnőt?

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. okt. 21. 14:13
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Tehát te valójában egy második anyukát keresel... nem lehetetlen, csak ha gyereketek lesz (az ilyen anyatípusú nők szülnek vagy ötöt sorban), akkor te hátrébb kerülsz a sorban, és az már nem fog tetszeni...
2016. okt. 21. 14:15
 13/29 anonim ***** válasza:
94%
A nőkhöz való viszonyod egyenesen felháborító! Miért nem maradsz inkabb anyucival? Egy nőnek nem a férfiak kiszolgálásáért kell elnie. Kérdező, javaslom egy pszichológus felkeresését!
2016. okt. 21. 14:16
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

Minden nap kifogod ezt a kérdést írni más megfogalmazásokban?

Neked nem való feleség, vagy barátnő, anyuci pucolja utánad a vécét is.

2016. okt. 21. 14:20
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
sajnos nem és olyanok soha nem lesznek már 24l (pszichológus tanuló)
2016. okt. 21. 14:26
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Ismered a mondást: anya csak egy van.

Ettől te még próbálkozhatsz, hogy keress egy pótanyukát, hogy ha a mostani már nem tud kiszolgálni, legyen aki csicskázik neked. Csak ne barátnőnek hívd, hanem házvezetőnőnek. Ennyike!

2016. okt. 21. 14:28
 17/29 anonim ***** válasza:
94%

Na és mondd csak, ennek a nőnek kellene dolgozni is járnia a te igényeid kielégítése mellett??

Így, az írásodból arra következtetek, hogy egy elkényeztetett gyerek vagy, akit kitaníttattak. De egyébként nem tudná melyik a porszívó eleje, vagy hogy hogyan kell elkészíteni egy zacskós levest.

Mi lesz veled, ha ez a csodanő lebetegszik és neked kell kiszolgálni őt pár napra? Ja! Hívod anyukádat? Képes lennél őt magadtól ellátni?

Alapvetően értem mit szeretnél, azt hiszem. Csak nem jól adod elő.

Én egy elég domináns, nő vagyok. Még is szívesen élnék a régi hagyományok szerint. Otthon maradni, háztartásbelinek lenni, gyerekeket nevelni. Kényeztetni a férjem, hogy jó kedve legyen, hogy istennőként szeressen, amiért ilyen élete lehet. De ehhez az kell, hogy jó fizuja legyen, amiből félre tenni is lehet a gyerekeknek. És túlem sem sajnálja a pénzt, hogy csinos legyek.

De ilyen férfi nincs a mai világban! Mindigblehet jobb, több. Ahhoz viszont a nőnem is dolgoznia kell. Ha viszont a nő is ugyan olyan munkás ember, mint te, akkor ne várj el különleges bánásmódot. Ha ezek ellenére még is megkapod, akkor arra rá fog menni a kapcsolatod. Szomorú lesz melletted a nő, mert nem lesz idő minőségi együttlétekre. Az meg már csak a hab a tortán, hpgy mindezek mellett, még az a problémád, hogy duci.

Ez így összességében felháborító.

Szóval, tudnál neki olyan életetbiztosítani, hogy ne keljen dolgoznia?

Ha nem, de ragaszkodsz ehhez, akkor.szerintem próbáld ki egy pár napra, mit csinál anyukád. Vedd át a teendőit 1-2 hétre munka mellett. Ha bírod, akkpr.elvárhatsz magad mellé egy olyan nőt, mint ő. Addig ne álnodozz.

27N

2016. okt. 21. 14:28
 18/29 anonim ***** válasza:
79%

Tehát olyan nőt keresel, aki kiszolgál, vezeti a háztartást, sütit süt és húslevest főz vasárnap, neveli a gyereket, és ez az élete.

Közben csinos, alakra is és arcra is, és gondolom legyen kedves, az ágyban egy hízelgő kis macska, és a többi.

Van ilyen nő, csak úgy hívják hogy gild digger, és ha eltartod, akkor ő cserébe szép lesz, és rendben tartja a háztartást. Viszont az ilyen nőknek eszükben sincs anyuci pici fiával kezdeni, nekik TÉNYLEG olyan pasi kell, aki magas, izmos, sármos, és ezen kívül gazdag is: nagy ház, nyaraló, luxusautó.

Szóval kicsit lejjebb kéne adni az igényekből, és hívd csak el azt a duci csajt randira. ;)

2016. okt. 21. 14:31
 19/29 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon sok ilyen sráccal találkoztam már, értelmesek, mostanára már 30-asok és sajnos engem is azért utasítottak el sokszor (a szerelmes és jószívű természetemmel), mert nem vagyok 50-60 kg. Kérdező: rendkívül magasra teszed a mércéidet, ennél sokkal fontosabb dolgok vannak egy kapcsolatban + gyengének látlak lelkileg 2 okból is:

- mert engeded magad befolyásolni az átmosott média által, főleg ami a szépségideált illeti,

- mert még mindig a szüleid által engeded magad befolyásolni. Így sajnos nagyon nehezen tudsz majd helytállni nagyon komoly helyzetekben.

2016. okt. 21. 14:33
 20/29 anonim ***** válasza:
88%

Ez csak egy vicc. :)

Gyökércsúcs resectióra kit ajánlanál amúgy? Pesten. :D

2016. okt. 21. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!