Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiak többsége miért csinál ekkora problémát a pártalálásból?
Csodálkozom, hogy nincs más, amivel el tudnák foglalni magukat. Őszintén érdekel, miért olyan nagy baj, ha az illetőnek eddig nem jött össze barátnő. Egy ideig én is őrlődtem, amiért nincs és nem is volt még barátom, de túl vagyok rajta. Szinte csak férfiakat látok itt panaszkodni erről, elvétve egy-egy nőt, de miért van ez?
N
Mert egy nőnek könnyebb párt találni, van kinálat. Egy férfi meg haladna a kapcsolati életével, tervezne, ehhez pedig időben el kell kezdeni, tapasztalatokat szerezni, de ellenben ők rengeteg megalázáson, nehézségen mennek keresztül, ami miatt reménytelen a helyzet, kétségbe esnek, hogy nem találnak megfelelő lányt. Valjuk be, rengeteg nő van két kezemmel megszámolni nem tudnám mennyi, aki visszaél a helyzeti adottságaival, szórakozik amögé bújva hogy Élvezi az életet, él a mának..
Nekem az jön le ebből amit látok, hogy sok nő, mintha nem is erőltetné, vagy nem is akarna fejlődni kapcsolat terén, vagy nincs meg bennük a tervezés a család, ehelyett teljesen az ellenkezőjébe mennek, szembe széllel futnak, menekülnek, a komolyabb dolgoktól. Ezért van annyi egyedüli férfi, mert ők terveznének, akarnának már egy aranyos barátnőt akivel terveznének, de nem tudnak. A média még erre is rádob, szenny lapok, divat, azt erősitik hogy Légy rbanc, hódits meg mindenkit, tiéd a választás, csak te létezel, és a hasonló burkólt feliratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!